25 Ocak 2021 Pazartesi
Sadece Haber
  • Gündem
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Spor
  • Son Paylaşım
Bulunamadı
Tüm Sonuçları Göster
Sadece Haber
  • Gündem
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Spor
  • Son Paylaşım
Bulunamadı
Tüm Sonuçları Göster
Sadece Haber
Ana Sayfa Gündem

Ömer Çelik: Hastalıklı bir zihniyet var

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ''Milli Dayanışma Kampanyası’na kinle yaklaşan hastalıklı bir zihniyet var. İmkanı olanın ihtiyacı olanla kolkola girmesine nefretle bakan bir zihniyet var. Mutlu olacakları tek konunun Türkiye’nin zarar görmesi olduğunu teşhir eden bir zihniyet bu'' dedi.

7 Nisan 2020 Salı - 11: 15
Ömer Çelik: Hastalıklı bir zihniyet var
Share on FacebookShare on Twitter

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, koronavirüs salgınına ve Milli Dayanışma Kampanyası’na ilişkin Twitter’dan açıklamalarda bulundu.

Çelik şu ifadeleri kullandı:

”Küresel bir salgın karşısında tüm dünya dayanışma yolları ararken, vatandaşlarımızın birbiriyle kolkola girmesi ne büyük rahatsızlık oluşturdu birilerinde.

Bazı ülkelerde insanların kendi sağlığını korumak adına, imkanı olmayanlara ve özellikle yaşlılara acımasızca sırt dönmesi hergün görülürken, ülkemizde gurur duyacağımız dayanışma örnekleri ortaya çıkması ne büyük travma yaratıyor hastalıklı zihniyetin temsilcisi birilerinde.

Avrupa’da devletler birbirlerinin sağlık malzemelerine el koyarken, her tarihi anda olduğu gibi Türkiye’nin ihtiyacı olan devletlere el uzatmasını bile siyasetin konusu yapmaya çalışıyorlar. İnsani olan ne varsa derin bir rahatsızlık duyuyorlar.

İşler iyi giderken insani nezaketin ve gelişmişliğin örneği gösterilen bazı ülkelerde, corona virüs salgınıyla tüm insani değerlerin kısa zamanda terkedildiği olaylar görüyoruz. Ülkemizde ise daha çok dayanışma, daha çok birliktelik ve kardeşlik duygusu yükseldi.

Birileri ise bundan rahatsızlık duyuyor. Ülkede iyi birşey olması bunların kabusu. Kendilerinin kazanmasını, Türkiye’nin ve insanımızın kaybetmesine bağlayan bu hastalıklı zihniyeti, insanlığı tehdit eden bir afet bile insani çizgiye getiremiyor.

Herkesin kazandığı, Türkiye’nin krizlerden başarıyla çıktığı bir sonuç, bu hastalıklı zihniyet için her zaman kabus senaryosu oluyor. Bu, kötülük zihniyetidir. Bu, yıkım siyasetidir.

Milli Dayanışma Kampanyası’na kinle yaklaşan hastalıklı bir zihniyet var. İmkanı olanın ihtiyacı olanla kolkola girmesine nefretle bakan bir zihniyet var. Mutlu olacakları tek konunun Türkiye’nin zarar görmesi olduğunu teşhir eden bir zihniyet bu.

Bu hastalıklı zihniyet, umudu, dayanışmayı, doğruluğu ve iyiliği yücelten her adımın düşmanı. Bu zihniyetle mücadele için dayanışmayı ve iyiliği yüceltmeye devam edeceğiz.

Bugünler de geçecek. Aldığımız tedbirlerle, dayanışmamızla ve kardeşliğimizle bugünleri de aşacağız. Umudu, hayatı, doğruluğu ve iyiliği yücelterek zor günleri aşacağız. Kötülük siyaseti yine kendi hastalıklı dünyasında kalacak.

Bir krizi aşarken nasıl davranırsanız, kriz sonrasında karakterinize o damgayı vurursunuz. Bu zor günlerde iyilikle hareket edenler iyilikle anılacak. Kötülükle hareket edenler kötülükle anılacaklar. Bu ülkenin adının karşısında hep iyilik yazıldı. Bundan sonra böyle olacak.”

Ezgi Gelinim Mutfakta yarışmasına geri mi dönüyor?

Ezgi Gelinim Mutfakta yarışmasına geri mi dönüyor?

Tuba Büyüküstün’ün Sefirin Kızı’ndan ne kadar para alcak?

Tuba Büyüküstün’ün Sefirin Kızı’ndan ne kadar para alcak?

Tuba Büyüküstün Sefirin Kızı kadrosuna katıldı

Tuba Büyüküstün Sefirin Kızı kadrosuna katıldı

Nilay Deniz’in makyajsız hali şaşırttı

Nilay Deniz’in makyajsız hali şaşırttı

“Türkiye’nin yeni nesil haber sitesi”

  • Gündem
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Teknoloji
  • Spor
  • Magazin
  • Kültür Sanat
  • Kim Kimdir?

Ezgi Gelinim Mutfakta yarışmasına geri mi dönüyor?

Tuba Büyüküstün’ün Sefirin Kızı’ndan ne kadar para alcak?

Tuba Büyüküstün Sefirin Kızı kadrosuna katıldı

Nilay Deniz’in makyajsız hali şaşırttı

Brentford Leicester Cengiz Ünder golünü izle

Şeyma Subaşı’nın sevgilisi kim? Ne iş yapıyor?

Alaves Real Madrid canlı izle

Özcan Deniz Seni Çok Bekledim dizisi ne zaman başlayacak?

© SadeceHaber 2016 - 2021

  • Hakkımızda
  • Gizlilik Sözleşmesi
  • Künye
  • İletişim
Bulunamadı
Tüm Sonuçları Göster
  • Ana Sayfa
  • Gündem
  • Dünya
  • Ekonomi
    • Startup
    • Emlak
    • Otomobil
    • Teknoloji
  • Spor
  • Son Paylaşım
  • Teknoloji
  • Galeri
  • Video
  • Yaşam
  • Kültür Sanat
  • Eğitim
  • Sağlık
  • Seyahat
  • Kadın
  • Kim Kimdir?
  • Ne Nedir?
  • Medya
  • Yerel Yönetimler

© 2020 Sadece Haber

Go to mobile version
Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.TamamGizlilik politikası