Bergüzar Korel’in ablası Zeynep Korel’in şaşırtan hayatı!

Bergüzar Korel’in kız kardeşi temizliğe gidiyor!

Bergüzar Korel’in kız kardeşi bugün 2. Sayfa programına röportaj verdi. Tanju Korel-Hülya Darcan çiftinin kızlarından Zeynep Korel’in yeni hayatı herkesi şoke etti. Daha önce çok ünlü bir firmanın temsilcisiliğini yapan, çantalar tasarlayan, 2 kitap yazan, iki üniversite mezunu Korel hayatına sıfırdan başladı. Amerika’ya yerleşen Zeynep Korel, şimdi 400 TL’ye temizliğe gidip, 70 TL’ye köpek gezdiriyor.

‘Babam hayatta olsaydı…’

Bergüzar Korel‘in desteğini kabul etmeyen kız kardeş, “Ben Amerika’da evlere temizliğe gidiyorum. Bunun da aşağısı yok. ‘Ailenin böyle imkanları varken nasıl bunları yapıyorsun?’ diyen çok. Çalışmak ayıp değil. Bu yolu seçen benim. Benim babam hayatta olsaydı birçok şey çok farklı olurdu.”

“Oturduğum apartmanlardaki insanlar, ‘bir temizlik servisi almamız lazım’ dediklerini duydum. ‘Ben bunu yaparım’ dedim. İnsanlar, ‘Kadının kolunda pahalı bir saat, sırtında marka bir çanta evimizde temizlik yapıyor’ diyor. Ben gocunmuyorum. İlk okulu bitirmemiş olabilirsiniz ama her şeyi yapabilirsiniz. Kimseye minnet etmiyorum. Özgürüm. Kart bastırdım, insanlar beni arıyor piyasanın altında bir fiyata temizlik yapıyorum. Kendi temizlik şirketimi kurucam. Herkes beni konuşuyor, yaptığım temizliği çok beğeniyorlar.”

‘Evlatlarınızı ayırmayın, eşit sevin’

Temizlik takıntısı olduğu belirtilen Zeynep Korel, “Birinci hedefim köpek yuvası açıcam, ikinci hedefim temizlik şirketi açıcam. Amacım daha aşağıdan nasıl yukarı çıkabilirim bunu görmek istedim. Evlatlarınızı ayırmayın, çocuklarınızı eşit sevin. Parayla ailenizi, çocuklarınızı dövmeyin.”

“Rahmetli babam hayatta olsaydı her şey çok farklı oldu. Çok erken iş hayatına atıldım. Ben büyürken yaptığım hiçbir şey takdir edilmedi. Anne-baba olarak çocuklarınızı tartışmalarınızdan uzak tutun. Asla şiddet göstermeyin.”

Ailesinin destek olduğunu ama hayata sil baştan başlamak istediğini belirten Zeynep Korel, bu yaşadığı tecrübeleri üçüncü kitabında anlatacak.

Exit mobile version