Burak Akkul: 5 gündür karantinadayız

Çok Gezenti sunucusu Burak Akkul ve eşi Seda Akkul, 5 gün önce İngiltere'den Türkiye'ye dönüşleri sırasında koronavirüs şüphesi ile karantina altına alındı. Akkul, sosyal medya hesabından test sonuçlarının 5 gündür çıkmadığını iddia etti. 

Çok Gezenti Burak Akkul’dan kötü haber!

Çok Gezenti programının sunucusu Burak Akkul ve eşi, program çekimleri için gittikleri İngiltere’den 5 gün önce Türkiye’ye giriş yapmış ve koronavirüse yakalanmış olma ihtimalleri nedeni ile de karantina altına alınmıştı. 

5 gündür Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi’nde eşi Seda Akkul ile koronavirüs tedavisi gören Akkul, hala testlerinin sonuçlarının açıklanmaması üzerine sesini duyurmak amacıyla sosyal medya hesabından Sağlık Bakanlığı’na seslendi. 

Burak Akkul: Çok acı çekiyoruz

Akkul’un açıklamaları şöyle; 

Çok Gezenti gibi bir işi yapmanın getirisi belki de… 5 gün oldu Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi’nde corona şüphesi ile karantinadayım ve tedavi görüyorum. Bence korona pozitif tedavi görüyorum ama şöyle bir şey var, malesef 72 saat, 96 saat oldu bize eşime de bana da bunun sonucunu söylemiyorlar.

Sizden ricam bunu mümkün olduğunca fazla yaymanız. Bakanlıktan çok rica ediyorum bize bunu söylemeleri lazım, sonucu söylemeleri lazım. Çok üzülüyoruz, çok acı çekiyoruz.

Exit mobile version