Çağla Şıkel’in Ertuğrul Özkök’e cevabına ünlü desteği!

Yazar Ertuğrul Özkök, manken Çağla Şıkel hakkında kaleme aldığı yazıya Şıkel, sosyal medya hesabından sert bir cevap verdi. Şıkel’in paylaşımına ünlü isimler destek yorumları attı.

Ertuğrul Özkök‘ün köşesine taşıdığı ve Çağla Şıkel‘in Dr. John Demartini’nin ‘Affetme Semineri’ne katılmasını konu alan yazısı, magazin gündeminde büyük yankı buldu. Özkök, Çağla Şikel için “Cinsel ilişkiye ara verme kararı almış. Eğer öyleyse ona güzel bir kitap tavsiye ederim” yorumundan bulundu. Çağla Şikel’in Ertuğrul Özkök’e yanıtı ise gecikmedi.

Çağla Şıkel: Ben de size bir kitap tavsiye etmek isterim

Yazar Ertuğrul Özkök’ün, manken ve sunucu Şıkel’in ‘Affetme Seminerleri’ne katılmasını köşesinde yorumlamasının üzerine, Çağla Şıkel sosyal medya hesabında bir paylaşım yaptı ve Ertuğrul Özkök’e cevap verdi.

Çağla Şıkel, sosyal medya hesabında şu ifadeleri kullandı:

“Ertuğrul Bey bana bir kitap tavsiye etmişsiniz. Müsaade ederseniz, ben de size bir kitap tavsiye etmek isterim naçizane. İçinde bolca nezaket, kadınlara saygı, kadınlarla nasıl konuşulacağı ve sınırları aşmama konusunda değerli bilgiler var. Kitabin adını hatırlamıyorum şimdi ama yazan benim.”

Çağla Şıkel’in Ertuğrul Özkök’e cevabına ünlü desteği!

Burcu Esmersoy, Alişan, Zeynep Bastık, Hakan Akkaya, Ayşe Tolga, Metin Hara gibi ünlü isimlerden Şıkel’in paylaşımına destek mesajları geldi.

O sözlere açıklama geldi

Öte yandan önceki gün oğullarıyla Akmerkez’de görüntülenen ünlü manken, katıldığı ‘affetme semineri’ sonrasında “Kimsenin hayatıma dahil olmasını istemiyorum. Şu andan itibaren herhangi bir aşk yaşamam” dediği iddialarına açıklık getirdi: “Hiç öyle bir şey yok. Tabii ki hayatıma biri girebilir. Şunu demek istemiştim; herhangi bir aşk yaşamam. Birisini yanımda görmeniz için çok âşık olmam lazım. Bir gün yanımda birini görürseniz, büyük ihtimalle çok âşık olmuşumdur. Saklama falan da olmaz.” 

Exit mobile version