Haluk Levent isyan etti: AHBAP’ı kapat diyorlar…

İrem Atan isimli genç bir kızın ‘kanserim’ diyerek kandırdığı şarkıcı Haluk Levent eleştirilere isyan etti. Şarkıcı, “Kim para yatırdıysa ben ödeyeceğim” şeklinde sitemde bulundu.

Haluk Levent isyan etti: AHBAP’ı kapat diyorlar…

Önceki günlerde, İzmir’de yaşayan İrem Atan isimli bir şahsın, kanser olduğu yalanıyla aylardır insanları dolandırdığı bu kişilerden birinin de yardımseverliğiyle bilinen Haluk Levent olduğu ortaya çıktı. İrem Atan’a maddi yardımda bulunan bazı kişilerin ağır eleştirilerde bulunması üzerine Haluk Levent isyan etti. Gelen eleştirilere sosyal medya hesabından yanıt veren Haluk Levent, “Bazıları ‘Abi sen de ilgileniyorsun diye para yolladım’ diyor. Kaç kez yazdım ‘Yapmayın, valilik izni olmayan kimseye para göndermeyin’ diye. Haksız mıyım?… Bana AHBAP’ı kapat diyorlar. İrem Atan’a para gönderenler bana dekontlarını atsın. Onların adına cebimden bir yardım kuruluşuna ödeme yapacağım” şeklinde sitemde bulundu

Ne olmuştu?

Geçtiğimiz yaz Ege turnesinde olan Haluk Levent’e sosyal medya üzerinden ulaşan İrem Atan, şarkıcıyla buluşmuştu. Atan, o günlerde yaptığı açıklamada basına “İzmir çevresinde olduğunu duydum ve Haluk Levent ile iletişime geçmek istedim. Sağ olsun beni kırmadı ve bir araya geldik. Çay içtik, sohbet ettik. Bana gitarıyla birçok şarkı söyledi. Tedavim sırasında bana destek vereceğini ve her zaman yanımda olacağını söyledi” ifadelerini kullanmıştı.

Sosyal medyada ortaya çıktı

Sosyal medya aracılığıyla başlayan dolandırıcılık olayı yine sosyal medya ile açığa çıktı. Bir Twitter kullanıcısı attığı tweet zinciriyle İre Atan’ın dolandırdığı insanların bir kısmını paylaştı. Haluk Levent de duygu tacirliğine kurban gidenlerden birisiydi.

Haluk Levent yaşadığı hayal kırıklığını paylaşmıştı

Çoğu zaman gerekli desteği sağlayabilmek adına vaatlerde de bulunan ve bağışçılarına şarkı söylemekten yemek yapmaya kadar geniş bir yelpazede dayanışma örneği sergileyen Haluk Levent, yaşadığı psikolojiyi Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla gösterdi. Fenomen dizi Behzat Ç.’ye göndermede bulunan Haluk Levent, “Behzat amirim için ‘nasıl kaldırıyor bunca yükü, bunca hayal kırıklığını’ derdim. Sonuçta o rol icabı! Ya benim kalbim?” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version