Hande Erçel ile Murat Dalkılıç ikilisinden kötü haber! 

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç'ın yaklaşık 3 yılı bulan ilişkilerinin bittiği iddia edildi. Herkes Murat Dalkılıç ile Hande Erçel'in evlenmesini beklerken genç aşıkların cephesinden ayrılık haberinin gelmesi ikilinin hayranlarını üzdü! 

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç‘ın yaklaşık 3 yılı bulan ilişkilerinin bittiği iddia edildi. Herkes Murat Dalkılıç ile Hande Erçel’in evlenmesini beklerken genç aşıkların cephesinden ayrılık haberinin gelmesi ikilinin hayranlarını üzdü!

Geçtiğimiz günlerde popçu Murat Dalkılıç’ın ekonomik olarak zora girdiği evinin kirasının bir bölümünü Hande Erçel’in üstlendiği iddia edilmişti.

Aşıkların ayrılığında ‘para’nın da rolünün olup olmadığı merak ediliyor!

Hande Erçel ile Murat Dalkılıç ikilisinden kötü haber! 

HANDE ERÇEL SEN ÇAL KAPIMI İLE EKRANLARA DÖNMÜŞTÜ!

FOX TV’de başlayan Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bursin ile kamera karşısına geçen Hande Erçel’in popçu sevgilisi Murat Dalkılıç ile ilişkisinin bittiği iddia edildi.

Evlenmelerine kesin gözüyle bakılan şarkıcı Murat Dalkılıç ve oyuncu Hande Erçel çiftinin yaklaşık 3 hafta önce ilişkilerini noktaladığı öğrenildi.

Son dönemde bir dargın bir barışık giden Erçel ve Dalkılıç’ın ilişkilerini dost kalarak bitirme kararı aldıkları öne sürüldü.

Çift, Aralık 2017’de aşk yaşamaya başlamış, Erçel’in annesinin vefatından bir süre önce ayrılmışlardı.

Dalkılıç, Erçel’i zor günlerinde yalnız bırakmamıştı. Kötü günleri atlatan Erçel, Dalkılıç ile yeniden aşk yaşamaya başlamıştı.

Exit mobile version