Aslı Samat: Erkekler tarafından aşağılandım!

Hercai dizisinde Melike karakterini canlandıran oyuncu Aslı Samat, özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu.

Hercai dizisinde Melike karakterine hayat veren Aslı Samat’ın açıklamaları;

Tadına bakmadığım rol olmasın istiyorum. Kariyerime konsomatrislik yaparak hayatını kazanan bir kadınla başladım. Belki de en çok eğlendiğim karakterdi. Şimdi köylü bir kızı oynuyorum. Aynı anda tiyatro sahnesinde erkek gibi büyütülmüş bir kadın canlandırıyorum. Ne kadar farklı, ne kadar çeşitli ve keyifli! Meselem daha çok çeşitlendirmek. Fiziki şartları dar bakış açısıyla görmeyen, hayal kurabildiğin bir meslek oyunculuk. Ve Benim için en önemlisi hazzı iliklerime kadar hissetmek… Tam işini yaptığın o an ne zorluğu kalır, ne korkusu.

Hercai’nin Melike’si Aslı Samat'tan aşk açıklaması

“Aşk, hayatımın yongası, merkezi değil”

Özel hayatımla gündeme gelmedim çünkü güvenmedim. Hayatını fiziksel farklılıkları sebebiyle erkekler tarafından aşağılanarak geçirmiş bir kadının hak verirsin ki birine güvenmesi zor oluyor.

Bir kere beni güzelim diye mi seviyor yoksa beni tanıdı diye mi… Bir sürü soru işaretiyle dolu ancak kafasının içi boş adamları tanımaya çalışarak yıllar geçti. Aşk, hayatımın yongası. Merkezi değil. Ancak o fiziksel farklılıklara ve benzer sorulara sahip kadınlara cevap olsun ki; mutluluk yakın.

Aslı Samat: O sahne gerçek oldu

Hercai setini en coşkusuyla yaşadığım gün Miran’ın Reyyan’ı evden almaya geldiği düğün günü. Benim de orada keyifli bir oyunum var. Kapıyı açmayacağım ki gelsin paralar. Prova alıyoruz. Akın’a ne yapmasını istediğini göstererek anlatıyor yönetmenimiz. İnanın beklemiyordum, boş bulundum. Sağolsun hoca var gücüyle kapıya asılınca seyircinin izlediği o sahne gerçek oldu.

Exit mobile version