Işın Karaca’dan ’14 gün kuralına uymadı’ tepkilerine cevap!

Yurt dışından dönen Işın Karaca ile sevgilisi Can Yapıcıoğlu sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Şarkıcıdan tepkilere cevap geldi…

Şarkıcı Işın Karaca, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile birlikte Amsterdam’dan Türkiye’ye dönüş yaptı. Ancak çiftin Sağlık Bakanlığı tarafından belirtilen 14 günlük karantina kuralına uymaması tepki çekti.

Türkiye’ye dönünce İstanbul’a geçen Işın Karaca, kızı Mia’yı aldıktan sonra sevgilisinin İzmir’deki evine gitti. İkilinin, şehrin sokaklarında dolaşğı ileri sürüldü.

Paylaşımı tepki çekmişti…

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından koronavirüsten ölenlerin sayısının 3 bin 286, normal gripten ölenlerin sayısının ise 85 bi 644 olduğunu gösteren bir tablo paylaşan Işın Karaca, “Halk arasında korku yaratmak çok kolay! Milleti ruh hastası ettiler yeminle! Bu kimin oyunu bilmiyorum ve altından ne çıkacak ama iyi şeyler hissetmediğim kesin! Yıkayın anam o elleri, iyi beslenin, uykunuzu alın, bağışıklığınızı güçlü tutacak besinler ve vitaminler tüketin, arada ağız burun tuzlu su yıkamaları yapın… Bir dönem el sıkmayın, öpüşmeyin yabancılarla filan… Daha ne yapabiliriz ki! Zaten böyle yaşamıyor muyuz? Ben mi bir şey kaçırdım?” ifadelerini kullanmış ve tepki çekmişti.

Işın Karaca’dan ’14 gün kuralına uymadı’ tepkilerine cevap!

Işın Karaca’nın tepkilere cevabı;

Işın Karaca, “Dünyanın geçtiği bu zor süreçte, bilinçsiz bir insan olmadığımı bunu yazan arkadaşlara iletmek isterim. Biz döndüğümüzde karantina yoktu. Tabii ki kontrolüme gidecektim. Hala süreç devam ediyor. Resmi bir bildirim gelmemişti. Biz gittiğimizde hiçbir yer kapalı değildi. Biz döndükten 5 gün sonra oldu her şey.”

“Buna rağmen biz yurtdışından döndükten sonra kendimizi karantinaya aldık. Çin’de patladığı andan itibaren bütün önlemlerin alınması için en başta koşan insanım ben. Annemler İngiltere’de mahsur kaldı. Oğlum Kıbrıs’ta o da karantinada. Biz buradayız…”

Exit mobile version