Koronavirüs en çok Hadise’yi etkiledi!

Koronavirüs nedeniyle birçok konser ve etkinlik iptal edildi. Şarkıcı Hadise, 1 milyon 800 bin TL zararla en çok etkilenen isim oldu.

Çin’den tüm dünyaya yayılan ve Türkiye’de de vakaların görüldüğü ölümcül koronavirüs, ünlüleri de etkiledi. Konser ve etkinlikler iptal edilirken bundan en çok zararı Hadise gördü.

Hadise ilk sırada…

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programında yer alan habere göre bu ay tam 9 sahnesini iptal eden Hadise’nin kaybı 1 milyo 800 bin TL’yi buldu. Hadise’yi, 4 konserini iptal ederek 1 milyon TL’den olan Ajda Pekkan izledi. Ebru Gündeş ise 600 bin TL’den oldu.

Koronavirüs en çok Hadise’yi etkiledi!

Konser ve gösteriler iptal edildi

Avrupa’da koronavirüs nedeniyle belirli sayıda insanın katılacağı etkinliklerin yapılmasına izin verilmiyor. Bu durum, Türkiye’deki ünlüler de etkiledi. Geçtiğimiz günlerde Cem Yılmaz Avrupa Turnesi’ndeki Stuttgart gösterisi koronavirüs sebebiyle ilerleyen bir tarihe ertelediğini açıklamıştı.

Öte yandan Ajda Pekkan, Aşkın Nur Yengi ve Ata Demirer koronavirüs tehlikesinin ardından Kıbrıs’taki sahne programlarını iptal etme kararı aldı. Tiyatrocu Müjdat Gezen ise 16 Mart Pazartesi günü gerçekleşecek olan Müjdat Gezen 60’ncı yıl galasını ileri bir tarihe aldı.

İlker Ayrık’ın senaryosunun yazıp hem de yönetmen koltuğuna oturduğu, Erdal Özyağcılar ile Hande Soral gibi isimlerin boy gösterdiği Müstakbel Damat filminin galası da iptal edilen etkinlikler arasında yer alıyor. ‘Malazgirt 1071’, ‘Adanış: Kutsal Kavga’ ve ‘Aslan Hürkuş: Kayıp Elmas’ filmlerinin de vizyona giriş tarihleri ertelendi.

Exit mobile version