Seda Akgül’ün yorumu İrem Derici’yi kızdırdı!

İrem Derici'nin verdiği röportajda kullandığı 'mastürbasyon' kelimesine takılan Seda Akgül, sunuculuğunu yaptığı magazin programında şarkıcıyı eleştirdi. Bunun üzerine İrem Derici, canlı yayına bağlandı.

Geçtiğimiz günlerde YouTube’da yayınlanan ‘Sansürsüz’ isimli programa konuk olan İrem Derici, Dr. Mehmet Öz’ün ‘karantinada seks’ tavsiyesine çok konuşulan bir yorum getirmişti.

“Geçtiğimiz günlerde Dr. Mehmet Öz’ün karantinada kalan insanlara bol bol çocuk ve seks yapın tavsiyeleri var. Peki yalnızlar ne yapsın?” sorusuna 33 yaşındaki popçu, “Mastürbasyon mu yapın diyeyim. Şu dönemde herhalde kimsenin aklına seks gelmiyordur, geldiği gibi de gidiyordur” yanıtını vermişti.

‘Bize ne kardeşim senin tekil cinsel hayatından’

İrem Derici’nin bu yanıtı, Beyaz TV’de yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ programında özellikle Seda Akgül tarafından çok eleştirildi. Derici’yi hedefe alan Akgül, “Bize ne kardeşim senin tekil cinsel hayatından. Mecbur musun açıklamaya” dedi.

Canlı yayına bağlanan İrem Derici, hem Seda Akgül hem de Seren Serengil’in hakkında yaptığı yorumlara isyan etti.

‘Sanki küfür etmişim gibi’

“Sanki küfür etmişim gibi bipliyorsunuz anlamıyorum. Yapılan montaj nasıl işinize gelirse öyle yapılmış. Öyle bir lanse ediyorsunuz ki sanki ben ana avrat küfür etmişim gibi. Her şeyi çarpıtmanıza izin vermeyeceğim. Öyle bir konuşursunuz ki ekran önünde prensesçilik oynuyorsunuz. Bir şeyi yapacaksanız tam yapın sonraki bölümü de verin” ifadelerini kullandı.

Seda Akgül’ün yorumu İrem Derici’yi kızdırdı!

Seren Serengil ise Derici’nin bu sözlerine, “Magazin böyle bir şey değil. Her şeyi vermek zorunda değiliz. Bu tip konuşmalar sana yakışmıyor” şeklinde konuştu.

Exit mobile version