Gizlilik Sözleşmesi

www.sadecehaber.com sitesi Sadece Haber Medya Hizmetleri A.Ş.’ye aittir ve bu siteyi ziyaret eden müşterilerimizin bilgi güvenliği bizim için önem taşımaktadır. Bu metin, bilgi güvenliği ile ilgili sizi bilgilendirmek üzere hazırlanmıştır.

Site sayfalarını kişisel herhangi bir bilgi vermeden dilediğiniz sıklıkta ziyaret edebilir, içerik hakkında bilgi alabilirsiniz.

İnternet sitemizi ziyaretinizde kişisel bilgileriniz, sadece sizin bilginiz dahilinde sizden temin edilebilmektedir. Sizin bilginiz ile bizim tarafımızdan kayıt altına alınan kişisel bilgileriniz Sadece Haber tarafından korunmaktadır. Bu nedenle, söz konusu kişisel bilgiler sizin haberiniz veya onayınız olmadan ya da hukuksal yükümlülük altında bulunulmadığı sürece tarafımızdan diğer kişilere verilmeyecektir.

Kayıt ve yorum yapmak için için kullandığınız e-posta adresiniz ve IP adresiniz sadece üyeliğinizle veya yorumlarınızla ilgili bilgilendirme iletileri göndermek için kullanılacak ve yasal zorunluluklar veya izniniz haricinde kesinlikle 3. şahıs ve kurumlarla paylaşılmayacaktır.

Bilgi güvenliğinizi sağlamak amacı ile sizlerin de şifrelerinizi kimse ile paylaşmamanız gerekliliğini vurgulamak isteriz.

Elektronik posta iletişiminde söz konusu mesaj şifrelenmediği takdirde mesajın güvenliğinin garanti altına alınamadığını ve göndereceğiniz elektronik postaların güvenliğinden sizlerin sorumlu olduğunu hatırlatmak isteriz.

Web sitemizde Sadece Haber tarafından işletilmeyen diğer web sitelerine bağlantılar verebiliriz. Bu internet sitelerinden herhangi birini ziyaret ederseniz o sitenin gizlilik ve diğer politikalarını gözden geçirmelisiniz. Diğer şirketlerin politika ve uygulamalarından sorumlu olmadığımızı belirtmek isteriz.

Sadece Haber, bu internet sitesinde yer alan bütün ürün ve hizmetleri, sayfaları, bilgileri, görsel unsurları önceden bildirimde bulunmadan değiştirme hakkını saklı tutar.

Sadece Haber servisleri ile ilgili detaylı bilgi almak, üyelik işlemlerini gerçekleştirmek veya üyelikten ayrılmak için iletişim sayfamızdaki bilgileri kullanarak veya iletişim formunu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.