600 bin lira ödülle aranan terörist öldürüldü

600 bin lira ödülle aranan terörist öldürüldü

Güvenlik güçlerimizin içeride ve dışarıda teröre karşı mücadelesi hız kesmeden sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Tunceli kırsalına başarılı bir operasyon düzenleyen güvenlik güçlerimiz, 4 teröristi etkisiz hale getirmişti. İçişleri Bakanlığı 4 teröristten birinin Terörden Arananlar Listesi’nde turuncu kategoride bulunduğu 600 bin lira ödülle arandığı tespit ettiğini duyurdu.

600 BiN LİRA ÖDÜLLE ARANAN TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Turuncu kategoride aranan Şilan Siirt kod adlı Zilan Tek adlı kadın terörist başarılı bir operasyonda beraberindeki 3 terörist ile birlikte etkisiz hale getirildi.

İçişleri Bakanlığı, iç güvenlik operasyonları çerçevesinde Tunceli Pülümür-Kızılmescit kırsalında İl Jandarma Komutanlığının operasyon düzenlendiğini bildirdi.

Önceki gün 1 dün ise 3 olmak üzere 4 teröristin silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiği kaydedilen açıklamada operasyonların sürdüğü de belirtildi.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde yapılan operasyonlarda da etkisiz hale getirilen teröristler arasında 1 gri, 1 mavi ve 1 turuncu kategoride terörist bulunduğu öğrenilmişti.

Gri kategorideki kadın terörist öldürüldü

Exit mobile version