Asker uğurlaması sırasında gözünü kaybetti

asker uğurlaması

Asker uğurlaması sırasında konvoydaki gençler, Refik Arslan adlı gurbetçi ile yol kavgasına girişti. Tartışma sonucu çok sayıda kişinin saldırısına uğrayan Arslan, muşta darbesi sonucu gözünü kaybetti.

ONLARCA KİŞİ SALDIRDI

2016 yılında Üsküdar’da asker uğurlaması için konvoy oluşturan bir grup, Almanya’da yaşayan ve bir süre Türkiye’ye gelen Refik Arslan’la yol verme tartışmasına girdi. Konvoydaki kalabalığın öfkeyle Arslan’a saldırdığı anlar, bölgedeki bir güvenlik kamerasına yansıdı. Kamera kayıtları olaydan 3 yıl sonra ortaya çıktı.

MUŞTA DARBESİ NEDENİYLE GÖZÜNÜ KAYBETTİ

Aracından dışarı çıkarılan Arslan’a darp uygulayan grup, muştayla saldırdı. Muştanın etkisiyle yere yığılan adamı öldü sanan grup olay yerinden uzaklaştı. Hastaneye kaldırılan Refik Arslan’ın sağ gözü ciddi şekilde hasar gördüğü için operasyonla alındı.

“BİZ ASKERİZ, NASIL ÖNÜMÜZÜ KESERSİN?” DEDİLER

Yaşadığı korku dolu anları aktaran Arslan, u dönüşü yaptığı sırada asker konvoyuyla burun burun geldiğini, konvoydakilerin “Biz askeriz, sen bizim önümüzü nasıl kesersin” dediğini belirtti.

ÖLDÜ SANIP BIRAKTILAR

Ardından arabadan inip ona saldırdıklarını, araçtan dışarı çıkararak dövmeye başladıklarını anlattı. 10-15 kişilik bir grubun saldırısında, içlerinden birinin muştayla vurması sonucu gözünden darbe alan Arslan bayıldığını, bu sırada “öldü, kaçalım” dediklerini duyduğunu belirtti. “İyi ki öldü sandılar, yoksa öldürene kadar döveceklerdi belli ki” dedi.

VERİLECEK CEZA ÖRNEK OLSUN

3 yıldır hukuki anlamda hakkını arayan ve şahısların gereken cezayı almasını isteyen Arslan, eşinin vefatının üzerine kendini toparlamak için Türkiye’ye geldiğini belirterek “bunu da bana zehir ettiler” dedi.

BUNLAR GENÇ DEĞİL TERÖRİST

Alacakları cezanın benzer olaylarda örnek olmasını istedi. “Bunlar genç değil terörist” dedi.

Exit mobile version