Binali Yıldırım’ın benzeri vatandaş görenleri şaşırttı

İzmir‘de yaşayan 62 yaşındaki matbaacı Zekeriya Yetkin, Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım‘a olan benzerliği ile biliniyor.

GÖRENLER AKRABASI SANDI

Yerel seçimler oyunu Karabağlar ilçesinde eşi ile birlikte kullanan Yetkin’i gören diğer vatandaşlar ve sandık görevlileri birbirlerine Yıldırım olup olmadığını sordu. Bazı vatandaşlar Yetkin ile fotoğraf çektirdi. Çok şaşırdığını söyleyen Fulya Vandemir adındaki vatandaş, “Binali Bey’in akrabası mı?’ diye sordum.” dedi.

“ONUN YOKLUĞUNU ARATMIYORUM”

Oyunu kullandıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yetkin, “Demokratik görevimizi yapmak için sandığa geldik. Ülkemize hayırlı olsun.” şeklinde konuştu. Yetkin, bazı vatandaşların kendisini Yıldırım’ın akrabası sandığını bazılarınınsa benzeri olduğunu hatırladığını söyledi. Kimi vatandaşların kendisini Yıldırım’ın bir mitinginde gördüğünü söylemesinden onur duyduğunu belirten Yetkin, Yıldırım’a da başarılar diledi. “Beni burada yalnız bıraktı ama ben onun yokluğunu aratmıyorum. Sağ olsun. Vatandaşlarımız beni gördüğünde akıllarına Binali Yıldırım geliyor.” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version