Gazeteci Barış Bektaş kavgayı ayırmak istedi canından oldu!

Gazeteci Barış Bektaş kavgayı ayırmak istedi canından oldu!

Kuruluşundan itibaren bulunduğu Habertürk Gazetesi kapandıktan sonra ailesiyle birlikte Fethiye’de yeni bir hayat kuran Gazeteci Barış Bektaş, işlettiği kafeteryanın önündeki kavgayı ayırmak isterken canından oldu.

İki çocuk babası Barış Bektaş’ın işlettiği kafeteryanın önünde dün saat 23.45 sıralarında alkollü olduğu ve çevreyi rahatsız ettiği ileri sürülen Cem O. ile Hasan Hüseyin Ç., Fırat E. ve Serhat K. arasında bıçaklı kavga çıktı. Kafeteryasının önünde çıkan kavgayı ayırmak isteyen, aynı zamanda grafik sanatçısı da olan Bektaş, kalbine ve sırtına aldığı bıçak darbeleriyle bir anda kanlar içinde kaldı.

4 kişi gözaltına alındı

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 112 Acil Servis ekibinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Fethiye Esnaf Hastanesi’ne kaldırılan Gazeteci Bektaş, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Polis, olayın ardından kavgaya karışan 4 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerden Hasan Hüseyin Ç., ilk ifadesinde Bektaş’ı kendisinin bıçakladığını itiraf etti. Şüphelilerin polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Exit mobile version