İl Sağlık Müdürlüğü’nde taciz skandalı!

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü’nde hemşire H.B., sorumlu uzman M.D.’nin tacizine uğradı.

İddiaya göre Şanlıurfa’da hemşirelik yapan H.B., tayininin çıkması üzerine Gaziantep’e gitti. Burada Sağlık Müdürlüğü’nün atama birimine giden H.B., atamadan sorumlu uzman M.D. ile tanıştı.

Uzman M.D., hemşire H.B.’nin görevlendirmesinin Şehitkamil İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne olacağını aktardı. Bilgilendirmenin ardından M.D., hemşire H.B.’ye, “Ateş ediyorsun”, “Sana kahveye gelelim”, “Bağ evine mangala gidiyoruz, sen de gel”, “Neden spora gidiyorsun? Senin vücudun zaten mükemmel” gibi mesajlar atmaya başladı.

Detail Haber’den Furkan Gökşen’in aktardığı bilgilere göre durumdan rahatsız olan ve nişanlı olduğunu ifade eden hemşire H.B.’ye, M.D.’den mesajlar gelmeye devam etti. Mesajların devam etmesi üzerine H.B., durumu doktor olan nişanlısı N.I.’ya anlattı. N.I’nın telefonla uzman M.D.’yi arayıp uyarması üzerine M.D., hemşire H.B.’nin geçici görevlendirmesini iptal etti.

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NDE ARBEDE

Hemşire H.B. ve nişanlısı doktor N.I., olayı detaylıca anlatmak için İl Sağlk Müdürlüğü’ne gitti. M.D.’nin yakınları olduğu düşünülen kişiler ve doktor N.I. arasında arbede yaşandı; olay yerine polisler geldi.

İl Sağlık Müdürlüğü’nde çalışan doktor M.Ç., doktor N.I.’ya yumruk attı. N.I. ve H.B., yaşanan olayın ardından dolayı şahıslardan şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Exit mobile version