Kayıp Kader Buse için gıyabi cenaze namazına davet

kayıp kader buse acar

Kayıp Kader Buse için ailesi önümüzdeki Cuma günü kılınacak olan gıyabi cenaze namazına herkesi davet etti.

CENAZE NAMAZINI SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Antalya Kemer’de çıkan hortumda kaybolan ve 98 gündür ulaşılamayan Kader Buse Acar’ın babası Ahmet Acar, aylardır umudunu yitirmeden kızını arıyordu. Ancak kızının ruhunun huzura ermesini isteyen acılı baba, gıyabi cenaze namazının kılınmasına karar verdi. Acar, cenaze namazını sosyal medya hesabından duyurarak Kayıp Kader Buse için herkesi davet etti.

kayıp kader buse

KAYIP KADER BUSE İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KAYBOLDUĞU NOKTADA KILINACAK

20 yaşındaki Kader Buse’nin kaybolduğu yerde bulunan Kemer Sanayi Sitesi Camii’nde, Cuma namazının ardından gıyabi cenaze namazı kılınacak. Acılı baba, kızı için arama çalışmalarından sonuç alınamayınca bu kararı aldıklarını belirterek, “Ruhunun öbür dünyaya gidebilmesi için, helallik alabilmek için uğurlamaya çalışacağız” dedi.

Baba Ahmet Acar, “98’inci günde arama çalışmalarından bir sonuç alamayınca, kızımın ruhunun öbür dünyaya gidebilmesi, helallik almak için uğurlamaya çalışacağız” dedi.

BULUNURSA BİR CENAZE DAHA YAPILACAK

Gıyabi cenaze namazını daha önce de düşündüklerini ancak bulunması yönünde umutları olduğu için beklediklerini aktardı. Bunun daha önce yapılması gerektiğini belirtti. Çalışmaların sürdüğünü, bulunması halinde tekrar bir cenaze yapacaklarını söyledi.

KADER BUSE DERE YATAĞINDA ARANIYOR

Exit mobile version