Kayıp olan oğlunu 2 yıldır arıyor

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi’nde yaşayan Bayram Elhaman, 2017 yılının Mayıs ayında severek evlendiği eşinden 5 ay süren evliliğin ardından anlaşamadığı için ayrıldı. Boşanmanın verdiği üzüntü ile babasıyla tartıştıktan sonra ‘işe gidiyorum’ diyerek evden çıktı. Gün içerisinde kendisine ulaşamayan ailesi önce tatile gittiğini düşündü. Aradan 3 gün geçip yine de herhangi bir haber alamayan aile, oğullarının ortadan kaybolduğunu anladı.

Başvurduk yer bırakmayan Elhaman ailesi, aradan geçen 2 yıla karşın oğullarını aramaya devam ediyor. 18 yaşında kaybolan ve şimdi 20 yaşında olan Bayram’ın annesi Ayten Elhaman, oğlunun kıyafetlerini her gün ütülediğini, odasını düzenlediği ve oğlunun hayatından endişe ettiğini söylüyor.

“BANA BİR ŞEY OLURSA…”

Ayten Elhaman, oğlunun kaybolmadan hemen önce Anneler Günü’nde kendisine ayakkabı aldığını belirterek “Bana bir şey olursa, ‘oğlum bana ayakkabı almıştı dersin’ diyordu. Ben de diyordum canının sağlığı önemli, hiçbir şey almana gerek yok. Bilmiyorum, belki daha önce planlamıştı gideceğini” dedi.

TERÖRİSTLER KAÇIRDIYSA ALLAH BELALARINI VERSİN”

Anne Elhaman, oğlunun herhangi bir siyasi görüşü olmadığını belirterek “Teröristler tarafından kaçırılmışsa da Allah belalarını versin. Kendi halinde bir gençti, evden işe, işten eve geliyordu.” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı’na da seslenen anne Elhaman, “Her anne gibi oğlumu askere yolculamak isterdim.” dedi.

Exit mobile version