Kılıçdaroğlu İmamoğlu’nu televizyondan takip etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mazbatasını alma sürecini CHP Genel Merkezi’ndeki ofisinden takip etti.

Kılıçdaroğlu
CHP Basın Merkezi, Kılıçdaroğlu’nun kurmaylarıyla birlikte Ekrem İmamoğlu’nun mazbatasını aldığı anları bir haber kanalından takip ettiğini gösteren fotoğraf paylaştı.

“BU BAŞARI HERKESE AİT”

Kurmaylarıyla birlikte haber kanallarındaki canlı yayınları izleyen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, İstanbul’u kazanarak büyük bir başarı elde ettiklerini ve bu başarının sadece kendilerine değil, aynı zamanda Türkiye için, çocukların geleceği için, demokrasi için, topluma hizmet etmek için yola çıkan herkesin ait olduğunu kaydetti.

Kılıçdaroğlu ve kurmayları İmamoğlu’nun mazbatasını aldığı anları pürdikkat izledi.

“TÜRKİYE’YE HAYIRLI OLSUN”

CHP Lideri, ayrıca CHP’li milletvekillerinin, Merkez Yürütme Kurulu’nda görev yapan genel başkan yardımcılarının, Meclis Grupbaşkanvekillerinin ve CHP’nin tüm personelinin seçim süreci boyunca gece gündüz çalıştığına dikkat çekti ve ekledi: Türkiye’ye hayırlı olsun.

“16 MİLYON İSTANBULLU KAZANDI”

Kılıçdaroğlu daha sonra duygularını Twitter hesabında paylaştı. Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Başkanı olmasıyla 16 milyon İstanbullu’nun da kazandığını söyleyen Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’nun söz verdiği gibi İstanbul’u kucaklayan bir belediye başkanı olacağını, bundan kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini belirtti.

Exit mobile version