Siyasi partiler arasında bayramlaşma

partiler-arası-bayramlaşma-6-1

Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arasında bayram ziyaretleri yapıldı.

Ramazan Bayramı vesilesiyle düzenlenen partiler arası bayramlaşma programı çerçevesinde CHP ve MHP heyetleri AK Parti’yi ziyaret etti.

AK PARTİ’YE BAYRAM ZİYARETİ

AK Parti Genel Merkezi’nde konukları Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Ümmügülsüm Ümütlü, Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Tanıtım ve Medya Başkanı Burak Yıldız’dan oluşan heyet karşıladı.

AK Parti’ye ilk olarak CHP’nin Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Ankara Milletvekili Nihat Yeşil ve Ankara İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Eda Yüksel ziyaret etti. 

Kaya, tüm Türkiye’nin bayramını kutlayarak bayramlarda kucaklaşmanın önemine değindi. Bayramlarda siyasi partiler olarak kucaklaştıklarını, iyi dilekler sunduklarını söyleyen Kaya, bayram ertesinde dilin değiştiğine dikkat çekti. 82 milyonun kendilerinin sevgi diline ve adalet duygusuna ihtiyacı olduğu söyleyez Kaya, “Yüreğimizden sevgiyi, değerlerimizden adalet duygusunu hiç kaybetmeyeceğimiz gün Türkiye’nin günüdür. Çünkü bizim sevdamız ve umudumuz Türkiye.” dedi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arası bayramlaşmalar çerçevesinde, Saadet Partisi Teşkilat Başkanı Mesut Doğan başkanlığındaki heyet, AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi İnsan Hakları Başkanı Nihan Turna Sakaltaş ve beraberindeki heyeti parti eğitim merkezinde ağırladı.

CUMHUR İTTİFAKI BAYRAMLAŞMASI

CHP’den sonra MHP heyeti AK Parti’yi ziyaret etti. Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Genel Sekreter Fatih Çetinkaya ile MYK üyesi Muhammet Koçak’ın gerçekleştirdiği heyet, ziyaretten mutluluk duyduklarını aktardı.

Sarıeroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başta olmak üzere tüm MHP ailesinin bayramını tebrik ederek, “Cumhur İttifakı olarak 31 Mart seçimlerinden yüzlerinin akıyla, güzel bir başarıyla çıktıklarının altını çizdi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arası bayramlaşmalar çerçevesinde, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Karakaya (solda), Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay ile MYK Üyesi Necmi Yıldırım’dan oluşan heyet, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya (sağda) , Ankara Milletvekili Nihat Yeşil ve Ankara İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Eda Yüksel’den oluşan CHP heyetini parti genel merkezinde ağırladı.

Aynı hassasiyetle şimdi İstanbul’un daha da güzel olması için yoğun bir şekilde çalıştıklarını aktaran Sarıeroğlu, bayram dolayısıyla Binali Yıldırım’ın Sivas, Kastamonu, Şanlıurfa ve Diyarbakır’da programları olacağını belirtti.

Sarıeroğlu, bayram sonrasında Yıldırım ile birlikte yoğun bir çalışma temposuyla 23 Haziran’a ulaşacaklarını aktardı.

“Milletimizin iradesi neyse başımızın üzerine” diyen Sarıeroğlu, “Biz gayretimizi ortaya koyacağız, inşallah sonrasında milletimiz sandıkta gönlünden geçeni, iradesi neyse onu ortaya koyacak. Ondan sonra İstanbul’a daha güzel hizmetler için çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arası bayramlaşmalar çerçevesinde, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Ümmügülsüm Ümütlü ve Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Burak Yıldız’dan oluşan heyet, Anavatan Partisi Genel Sekreteri Ahmet Kabakçı ile Genel Başkan Yardımcıları Semih Narlı ve Mustafa Ünal’da oluşan Anavatan Partisi heyetini parti genel merkezinde ağırladı. Genel Sekreter Kabakçı, Sarıeroğlu’na 19 Mayıs 2019’da Bandırma Vapuru önünde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki parti liderlerinin çektirdiği fotoğrafı hediye etti.

CHP’YE BAYRAM ZİYARETİ

Partiler aynı şekilde CHP’yi de ziyaret etti. CHP’yi ilk olarak AK Parti’nin Ankara Milletvekili Orhan Yegin, Kadın Kolları MKYK Üyesi Elif Rabia Toptancı Gürbüz ve Gençlik Kolları MKYK Üyesi Burak Güngör’den oluşan heyet ziyaret etti. Heyeti, Çeviköz başkanlığındaki Parti Meclisi Üyesi Ali Hikmet Akıllı ve Kadın Kolları MYK Üyesi Figen Kahya karşıladı.

Yaş olarak heyet üyelerinin tümünden büyük olduğunu hatırlatan Çeviköz, geçmişe nazaran bayramlaşma kültürünün de değiştiğini belirtti. Çeviköz, bayramların kardeşliğin, dostluğun, birliğin ve beraberliğin öne çıkarıldığı zamanlar olduğunu söyledi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla Demokrat Parti Genel İdare Kurulu üyesi Hasan Aysal ve beraberindeki heyet CHP Genel Merkezi’ni ziyaret ederek CHP Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz, CHP Parti Meclisi Üyesi Ali Hikmet Akıllı ve CHP Kadın Kolları MKYK Üyesi Figen Kahya tarafından ağırlandı.

Rekabetin her alanda hayatın içerisinde yer aldığına vurgulayan Orhan Yegin, “Her birimiz bütün rakiplerimizle farklı alanlarda, siyasette, sivil toplumda, hayatın her alanında bir şeyleri daha iyi yapma iddiasında. Tabii bu rekabet dönemsel olarak dile, üsluba, yöntemlere farkı şekillerde yansıyabiliyor. Bayramlar ise bütün rekabetlerin, tartışmaların bir kenara bırakıldığı günlerdir.” değerlendirmesinde bulundu.

ANAP’TAN CHP’YE ANLAMLI HEDİYE

Öte yandan Anavatan Partisi (ANAP) Genel Sekreteri Ahmet Kabakçı ve beraberindeki heyet CHP Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Kabakçı, ziyarette Çeviköz’e parti liderlerinin Samsun’da birlikte çekilen fotoğrafını hediye etti. ANAP’lı Kabakçı’nın BBP’ye de aynı fotoğrafı hediye ettiği öğrenildi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla Anavatan Partisi (ANAP) Genel Sekreteri Ahmet Kabakçı ve beraberindeki heyet CHP Genel Merkezi’ni ziyaret ederek CHP Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz (sol3), CHP Parti Meclisi Üyesi Ali Hikmet Akıllı ve CHP Kadın Kolları MKYK Üyesi Figen Kahya tarafından ağırlandı. Kabakçı, Çeviköz’e fotoğraf hediye etti.

CHP’DE BAYRAMLAŞMA TRAFİĞİ

AK Parti’nin ziyaretinin ardından CHP’yi, Genel Başkan Yardımcıları Uğur Gürel ve İbrahim Yumuşak ile Parti Meclisi (PM) Üyesi Tuğçe Tekeş’ten oluşan DSP heyeti ziyaret etti.

CHP’yi ayrıca Vatan Partisi’nden Genel Başkan Yardımcısı Nusret Senem başkanlığında bir heyet ziyaret etti. Senem’e ziyaretinde iki üniversite öğrencisi eşlik etti.

CHP’yi ayrıca İYİ Parti, HDP ve BBP heyetleri de ziyaret etti.

Exit mobile version