‘Karakomik Filmler’in galasına Defne Samyeli katılmadı!

‘Karakomik Filmler’in galasına Defne Samyeli katılmadı!

Cem Yılmaz’ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği ‘Karakomik Filmler’ serisinin ilk filmleri ‘Kaçamak’ ve ‘2 Arada’nın galası önceki akşam Zorlu PSM’de gerçekleşti. İzleyiciye aynı seansta, tek biletle iki ayrı film sunan Karakomik Filmler’in ekibi davetlilerle birlikte yapımı izledi.

Öte yandan uzun süredir aşk yaşayan Cem Yılmaz ve Defne Samyeli hakkında ortaya şok eden bir iddia atıldı. Defne Samyeli’nin, galaya katılmaması iddiaları güçlendirdi.

Daha önce çıkan ayrılık haberleri için Yılmaz Instagram hesabından sevgilisi ile bir paylaşım yapmış ve “Delirmişler, vallahi delirmişler” diyerek iddiaları yalanlamıştı.

Eski eşi Ahu Yağtu da galaya katıldı

Komedyen Cem Yılmaz’ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği ‘Karakomik Filmler’ serisinin ‘Kaçamak’ ve ‘2 Arada’nın galasında Yılmaz’ı eski eşi Ahu Yağtu yalnız bırakmadı. 

Tek başına katılan Ahu Yağtu, “Merakla beklediğim bir süreçti. Heyecanla bekliyorum. Epeydir hikayelerini dinliyordum. Şimdi artık gerçekleştiğini göreceğim” dedi.

Oyuncu Kaan Yıldırım galaya arkadaşları ile katıldı. Ezgi Eyüpoğlu ile 3 yıllık evliliklerini geçtiğimiz Haziran ayında sonlandıran Kaan Yıldırım, Bodrum’da Demet Özdemir ile görüntülenince ayrılığın nedeninin ihanet olduğu iddia edilmişti. Ezgi Eyüpoğlu’nun geçtiğimiz günlerde ayrılık açıklamasında “Yazılanların hiçbiri doğru değil. Bu ayrılığın arkasında dramatik bir hikâye yok. Birbirimize güzel bir şekilde veda ettik” demişti. 

Çağatay Ulusoy ile aşk yaşayan güzel oyuncu Duygu Sarışın galaya tek başına katıldı. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken oyuncu, “Tek biletle iki film izleme gibi bir şey var o yüzden çok enteresan bir şey” dedi. 

Minik Serçe lakaplı şarkıcı Sezen Aksu’nun oğlu Mithatcan Özer ile aşk yaşayan oyuncu Alina Boz, galaya tek başına katıldı. Sevgilisi Mithatcan Özer ile ilişkisinin güzel gittiğini söyleyen oyuncu evlilik için erken olduğunu söyledi. 

Exit mobile version