Seni Çok Bekledim Erol öldü mü?

Seni Çok Bekledim dizisinde Erol öldü mü büyük merak konusu. Bir silahın patladığı duyuldu. Seni Çok Bekledim Erol öldü mü merak konusu.

Seni Çok Bekledim dizisinde Erol öldü mü büyük merak konusu. Selahattin karısı Zahide’nin ölümünden sorumlu tuttuğu Erol’un kafasına silahı dayadı ve tetiğe bastı. Ancak o anlar gösterilmedi. Bir silahın patladığı duyuldu. Seni Çok Bekledim Erol öldü mü merak konusu.

Seni Çok Bekledim Erol öldü mü? Erol vurularak diziden ayrıldı mı? 6. Bölüm fragmanı izle Star TV Seni Çok Bekledim tanıtım fragmanı. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolünde oynadığı Seni Çok Bekledim’de heyecan dorukta. Dizinin yeni bölüm fragmanında cevap bekleyen pek çok soru bulunuyor.

Seni Çok Bekledim Erol öldü mü?

Ayliz annesi Sibel’in çalıştığı eski yerden bir tanıdığının peşine düşer. Orada bir kardeşi olduğunu öğrenir.

Erol Zahide’nin ölümünden sorumlu olmadığını Selahattin’e anlatmak için büyük bir unalım geçiriyor. Erol o kadar kötü bir durumda ki bir ara intiharı bile düşünüyor. Erol intihar ederek diziye veda edecek mi bu soru başlı başına merak konusu.

Seni Çok Bekledim 6. Bölüm fragmanı izle

Star TV’nin aile dram dizisi Seni Çok Bekledim bu akşam son bölümüyle ekrana geldi. Ardından da 6. Bölüm tanıtım fragmanı yayınlandı. Yeni fragman, 5 Mart günü yayınlanacak olan yeni hikayeye de ışık tutacak detaylar veriyor.

Seni Çok Bekledim yeni fragman

Kadir sevgilisi Ayliz’in annesinin gizemli geçmişini araştırmaya devam ederken, olaylar bir anda karış altüst olabilir. Ayliz’in babasıyla Erol’un babası aslında aynı kişi. Dahası Kadir ile Selahattin de kardeş.

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlama güzel bir dizi ile karşı karşıyayız. Özcan Deniz imzasını taşıyan Seni Çok Bekledim dizisi Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Dizi künyesi

Genel Bilgiler
Tür: Drama, Romantik
Ülke: Türkiye
Kanal: Star TV
İlk Bölüm Tarihi:

Seni Çok Bekledim’de kim kimdir?

Kadir karakterini Özcan Deniz canlandırıyor.
Ayliz karakterini İrem Helvacıoğlu canlandırıyor.
Erol karakterini İlhan Şen canlandırıyor.
Anne Mihre karakterini Lila Gürmen canlandırıyor.
Cemal karakterini Mustafa Uğurlu canlandırıyor.
Selahattin karakterini Caner Şahin canlandırıyor.

Exit mobile version