Yazın son günlerinde tatil için en iyi mekanlar

Yazın son günlerinde tatile doyamayanlara 30 Ağustos tarihi güneşin keyfinden yararlanmak için son fırsat! Hilton bu fırsatı keyifli bir havuz kenarında değerlendirmek isteyenler için “Tatili Uzatabileceğiniz En İyi Mekanlar” listesini hazırladı.

İş ve okul yoğunluğu başlamadan önce biten yaza keyifli bir veda etmek isteyenler için Hilton, serin terasları ve keyifli havuzlarından oluşan bir liste hazırladı. 30 Ağustos tatilini en iyi teras manzaralarında, havuz serinliği ve lezzetli içeceklerle değerlendirmek isteyenler için hazırlanan “Tatili Uzatabileceğiniz En İyi Mekanlar” listesinde İstanbul’dan Antalya’ya 5 farklı şehir bulunuyor.

KADIKÖY’DE HAVUZLU TERAS

Kadıköy Moda’da bulunan DoubleTree by Hilton’un mükemmel manzaralı havuzlu terası güneşin tadını çıkarırken serinlemenin en güzel yolunu sunuyor.  Panoramik İstanbul manzarası eşliğinde lezzetli yemekler tadabilir ve serinleten içeceklerinizi yudumlayabilirsiniz.

YEŞİLİN VE MAVİNİN BULUŞTUĞU YER

DoubleTree by Hilton Antalya Kemer, Akdeniz sıcakları devam ederken serinlemenin en ayrıcalıklı yolunu sunuyor. Kemer’in berrak denizinin keyfini özel bir plajda gurmelere yaraşır lezzetlerle çıkarabilirsiniz.

DALAMAN ÇAYI’NIN EŞSİZ MANZARASI

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa’da bir yandan Dalaman Çayı’nın eşsiz manzarasının diğer yandan Akdeniz’in mavi sularının tadını çıkarabilirsiniz. Çocuklara özel havuzu ve eğlenceli aktivite alanlarıyla özellikle ailelere güvenli ve keyifli bir tatil vadediyor.

EŞSİZ KÖRFEZ MANZARASI

Şehrin merkezinde kusursuz bir konaklama deneyimi sunan Hilton İzmir’in eşsiz körfez manzarası eşliğinde teras keyfi yapabilir, solaryum, kapalı yüzme havuzu, sauna ve masaj odalarında sonbaharın yoğun ritmine hazırlanabilirsiniz.

YAZA MACERA DOLU BİR VEDA

Bodrum Cennet Koyu’nun yazın olağanüstü güzelliği eşliğinde yaza macera dolu bir veda edebilirsiniz. Hilton Bodrum Türkbükü Resort&Spa’nın özel koyunda dinlendirici bir tatilin yanı sıra su kayağı, wakeboard, yelken dersleri, mini futbol ve sokak basketboluyla dolu dolu bir tatil geçirebilirsiniz.

İstanbullulara yakın mesafe rotaları

Exit mobile version