Akrep 14. bölüm fragmanı izle. Akrep son bölüm fragmanı

Akrep 14. bölüm fragmanı izle. Akrep son bölüm fragmanı! Star Tv'nin en dikkat çeken dizilerinden Akrep'te her geçen gün inanılmaz konusu ile izleyicileri ekranlarının başına kilitliyor. Akrep'in yeni bölümü bu akşam yayınlandı. İşte Akrep'in 14. bölüm fragmanı!

Akrep 14. bölüm fragmanı izle. Akrep son bölüm fragmanı! Star Tv’nin en dikkat çeken dizilerinden Akrep’te her geçen gün inanılmaz konusu ile izleyicileri ekranlarının başına kilitliyor. Akrep’in yeni bölümü bu akşam yayınlandı. İşte Akrep’in 14. bölüm fragmanı!

Akrep 14. bölüm fragmanı izle

Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy, Yusuf Çim, Aslı Melisa Uzun, Beril Pozam, Demet Gül ve Esila Umut gibi oyuncuların yer aldığı Akrep dizisinin yönetmen koltuğunda Gökçen Usta oturuyor. Star Tv ekranlarında heyecanla izlenen Akrep dizisi bu akşam 13. bölümü ile ekranlara geldi. Heyecanın yine dorukta olduğu dizinin entrikaları izleyicileri meraka sürükledi!

Akrep’in 12. bölümünde Berna’nın ölümüyle ilgili ortaya çıkan gerçekler ailedeki herkeste büyük bir şok etkisi yaratmıştı. Duru, Aras’ın annesinin ölümündeki payını öğrenince ona karşı hissettiği hayal kırıklığı daha fazla büyüdü. İpek’e evlenme teklif eden Şahin’in ise şimdi ne yapacağını bilemez. Perihan, Ferda’ya karşı aradığı ipucunu elde ederken, Ferda’nın yalanlarını ortaya çıkaracak kişi ise hiç tahmin etmediği biri olacaktır.

Akrep bu akşam Akrep’in 13. bölümü Star Tv ekranlarına geldi. Dizinin yeni bölümünün yayınlanmasının ardından 14. fragman oldukça merak edildi. Dizinin 14. bölümünün yayınlanıp yayınlanmadığı oldukça merak ediliyor. İşte cevabı!

Exit mobile version