Bengü bebeğinin ismini açıkladı

Bengü, Selim Selimoğlu çiftinin bebeklerinin isimleri belli oldu. Geçtiğimiz yıl Selim Selimoğlu ile dünyaevine giren Bengü, hamile olduğunu açıklamış ve hayranlarını sevindirmişti.

Bugün Çağla ile Yeni Bir Gün programına konuk olan güzel şarkıcı Bengü, doğacak kızlarının adını Zeynep koymayı düşündüklerini söyledi.

BENGÜ BEBEK MÜJDESİNİ NASIL VERMİŞTİ

Bengü hamile olduğunu bu sözlerle açıklamıştı, ”Dünyanın en güzel duygusunu sizlerle paylaşmanın zamanı geldi. Evet, anne oluyorum! Bizim bir bebeğimiz oluyor… 16. haftamızdayız ve ben öğrendiğim ilk günden beri tarif etmesi çok zor duygular yaşıyorum… Sanki bu yaşıma kadar yaşadığım tüm duygular bomboş benim için… Kocaman bir sevinç, heyecan, merak, endişe, hepsi bir arada… Allah’ın izniyle ve sizlerin de dualarıyla bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alacağımız günü merakla ve heyecanla bekliyoruz. Bu süreçte sizler de bizim için hep dua edin olur mu? Allah isteyen; bekleyen dileyen herkese bu mucizeyi nasip etsin ve benim gibi hamişleri korusun… Sizi seviyoruz ve ikimiz de öpüyoruz.” 

LOKUM GİBİ OLDU

Bengü 2017 yılında verdiği bir röportajında, “Çocuk istiyor musun?” sorusuna, “İstiyorum ama önce 1 sene altın çağı yaşayayım, sonrasında çocuk olursa üzerine lokum gibi olur.” demişti.

BENGÜ KİMDİR?

Bengü, 2 Nisan 1979, İzmir doğumlu. Müzikle tanışması ilkokul yıllarında İzmir Devlet Senfoni Orkestrası ile oldu. 1998 yılında Müfit Bayşara’nın bir bestesiyle MÜYAP ve Show TV’nin organize ettiği Pop Show ’98 adlı şarkı yarışmasında 2. oldu. Akademi İstanbul’da müzik eğitimi aldı. Üç yıl süre ile Kenan Doğulu’ya vokallik yaptı. 2007 de Show TV de Organize edilen Bak Kim Dans Ediyor adlı yarışmada 1. oldu. İlk albümü Hoş Geldin’i Kenan Doğulu ve Ozan Doğulu prodüktörlüğünde 2000 yılının Temmuz ayında piyasaya çıkardı. 

Bengü ve Selim Selimoğlu 2018’de evlendi.


Exit mobile version