Berrak Tüzünataç dövme pozuyla salladı

Berrak Tüzünataç Marie Claire Türkiye, Ekim 2019 sayısı için poz verdi

Berrak Tüzünataç, Instagram‘da cesur pozlar vermeye devam ediyor. Güzel oyuncu, sosyal medyadaki son paylaşımıyla takipçilerini kalbinden vurdu.

Fransa çıkışlı Marie Claire dergisinin Türkiye edisyonu bu ay Berrak Tüzünataç’ı konuk etti. Ekim sayısının kapağı olan Tüzünataç, yeni dizisi ‘Kurşun’ ve sinema filmi ‘Biz Böyleyiz’ hakkında açıklamalarda bulundu.

Güzel oyuncu, Instagram hesabından da Marie Claire Türkiye için çekilen pozlarını paylaştı. Tüzünataç, kalçasına ‘dövme’ yaptırırken verdiği poz ile takipçilerini mest etti. 34 yaşındaki oyuncunun paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Berrak Tüzünataç yoga eğitmeni oldu

Öte yandan ‘Kurşun’ dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Tüzünataç, yıllardır hobi olarak yaptığı yoga ve pilatesi meslek olarak yapma kararı aldı. Güzel oyuncu, bir spor merkezinin kendisine sunduğu ‘ders verme’ teklifini kabul etti.

Yoga ve pilatesi yaşam tarzı haline getiren Tüzünataç, ekim ayından itibaren Bebeköy’de haftada 1 gün yoga dersi verecek.

Sporu günlük hayatına adapte eden güzel oyuncu bir süre önce de hayvansal gıdalarla vedalaşmıştı. Tüzünataç, vejetaryen olarak beslenmeye başlamasının ardından verdiği kilolarla oldukça dikkat çekmişti.

Yaz tatilinde yeni sinema filmi ‘Biz Böyleyiz’in çekimleri için çalışan Tüzünataç, bir taraftan da denizin tadını çıkardı. Yakın arkadaşı Özge Özpirinçci ile birlikte kamera karşısına geçen güzel oyuncu, Haziran ve Temmuz aylarını çalışarak geçirdi.

Berrak Tüzünataç, Kadın dizisiyle büyük çıkış yakalayan Özge Özpirinçci ile Instagram’da bol bol paylaşım yapmayı da ihmal etmedi.

Exit mobile version