Brangelina çiftinin oğlu Maddox, babası ile ilgili ilk kez konuştu

Brangelina olarak anılan Angelina Jolie ve Brad Pitt’in en büyük çocuğu olan Maddox, babasıyla ilişkisi hakkında ilk kez sessizliğini bozdu. Güney Kore’deki Yonsei Üniversitesi’ne başlayan 18 yaşındaki Maddox’un babasıyla ilgili sorulara yanıt verdiği röportaj In Touch’ta yayınlandı.

Jolie-Pitt çiftinin altı çocuğundan en büyüğü olan Maddox’a babasının kendisini yeni okulunda ziyaret etmesi halinde ne yapacağı sorulduğunda, “Neler olacağı hakkında bir fikrim yok” yanıtını verdi.

Brangelina çiftinin oğlu Maddox, babası ile ilgili  ilk kez konuştu
Angeline Jolie ve büyük oğlu Maddox

Babası Pitt ile ilişkisinin tamamen bitip bitmediği sorusunu ise Maddox, “Her ne olursa olsun” şeklinde yanıtladı. Maddox’un bu sorular karşısında üzgün görünmemesi ve aldırmaz tavırla yanıt vermesi dikkat çekti.

Röportajda yer verilen bilgiye göre Brad Pitt, en büyük çocuğu Maddox ile ilişkisini kesmiş durumda. Us Weekly’nin haberine göre ise Pitt, Maddox’un üniversite planını medyada yayınlanınca öğrendi. Bir kaynağın aktardığına göre, “Maddox, kendini Brad Pitt’in oğlu olarak görmüyor”.

ANGELINA JOLIE-BRAD PITTI BOŞANMA DAVASI AÇILDIĞINDAN BERİ OLAN HER ŞEY

Maddox ile babası Brad Pitt arasında ne olmuştu?

2016’da yaşanan olay, Jolie’nin iki yıllık evliliğini sonlandırmak için Pitt’e boşanma davası açmasını tetiklemişti.

Brad Pitt’e çocuk istismarı konusunda soruşturma başlatıldı. İddiaya göre olay, 14 Eylül 2016’da, Angelina’nın ve diğer çocukların da bulunduğu özel uçakta gerçekleşti. Raporda ayrıca Pitt’in olay sırasında içtiği öne sürüldü. Brad ve Angelina geçici bir gözaltı anlaşması imzaladılar.

Brangelina olarak anılan çiftin 6 çocuğu var.

Anlaşma, Angelina’nın çocuklarının tam fiziksel gözetimini alacağını ve Brad’in ziyaret haklarına sahip olacağını, ancak ilk ziyaretinin çocuklarla denetimsiz bir zaman geçirmesine izin verilip verilmeyeceğine karar verecek bir terapist tarafından izleneceğini belirtti. Maddox Jolie-Pitt, babasıyla tekrar bir araya gelmeyi reddetti.

Exit mobile version