Çok Gezenti Burak Akkul’dan kötü haber!

Eşi Seda Akkul’le birlikte ülke ülke gezerek program yapan Burak Akkul ile ilgili eşinin abisinden açıklama geldi.

Çok Gezenti Burak Akkul’dan kötü haber!

Burak Akkul’dan kötü haber geldi. Eşi Seda Akkul ile birlikte ülke ülke gezerek program yapan, geçtiğimiz günlerde de koronavirüse yakalandığını duyuran Burak Akkul, yoğun bakıma kaldırıldı. Haberi, eşinin abisi verdi.

Sinir krizi geçirdi…

Yeni gelişme karşısında Burak Akkul’un eşi Seda Akkul, sinir krizi geçirerek fenalaştı. Sosyal medya hesabından konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Seda Akkul’un abisi, “Merhaba. Ben Burak Akkul’un kayınbiraderiyim. Burak bildiğiniz üzere hastanede tedavisi süren Corona teyit edilmiş olarak yatıyorken dün akşamüzeri yoğun bakım ünitesine alındı. Okuduğu haberler ve duygusal kişiliği mücadelesinde yorucu bir hal aldı. Bu nedenle ilaç verilmek suretiyle uyku halinde tedavisine devam ediliyor. Bugün akşam saatlerinde hastaneye giderek doktoruyla görüştüm ve ellerinden gelen en iyi şekilde Burak’la ilgilendikleri bilgisini aldım” ifadelerini kullandı.

Seda Akkul da karantinaya alındı…

Sunucunun tüm takipçilerinden bir ricada da bulunan Seda Akkul’un abisi, “‘Burak Akkul vefat etti, Burak öldü’ gibi kesin ifadeler tamamen vicdandan yoksun, acımasız bir şekilde bizleri, ailesini ve sevenlerini dehşete düşürüyor. Hatta Burak öldü mü? diye sorduğunuzda bile, biz hemen, tekrar hastaneye nasıl ulaşır bu bilgiyi nasıl teyit ederiz diye, korkuyor panikliyoruz. Seda, Corona etkisinden kurtulmak üzereydi, çok güçlüydü, ayaktaydı, her zaman öyledir dağ gibi kardeşim. Dün gece tüm gece uyuyamamış ağlamaktan inanın çok az ağlar. Bünyesi zayıflamış, zaten bir lokma yiyemiyor günlerdir, bugün ne ateş, ne baş ağrısı, sürekli sinir krizi halinde ağladığı ve kustuğu için eşinin yanında karantinaya alındı” şeklinde konuştu.

Exit mobile version