Çukur’un Ak kızı Akşin, melek oldu

Çukur'un Ak kızı

Show TV’nin seveni de eleştireni de bol olan dizisi Çukur’da vedalar birbiri ardına sürüyor. Çukur’un meleği olarak adlandırılan Akşin karakteri de yarınki bölümünde diziye veda ediyor. Genç oyuncu, İlayda Alişan, ilk bölümünden beri rol aldığı Çukur 2. sezon 30. bölümü ile son kez karşımıza çıkacak.

İlayda Alişan, Çukur’a veda ediyor

ÇUKUR’UN MELEĞİ ÖLDÜ

Koçovalı ailesinin 3 kuşağında yer alan Akşin karakterine can veren Alişan, Kahraman Koçovalı ve karısı Nedret’in çocuklarıydı. İlk sezonun ilk bölümünde babasını kendi düğününde ise kardeşi Acar ile annesini kaybeden Akşin, yengesi Sena’nın da ölümüyle kendini oldukça yalnız hissediyordu.

Akşin, Çukur dizisinin 67. bölümünde hayatını kaybediyor. Bir önceki bölümde, Koçovalı ailesinin piyasaya yeni çıkan ancak en eski düşmanlarından biri olduğu öğrenilen Yücel tarafından kaçırılmasının ardından bu bölümde öldürülüyor.

YÜCEL BÜYÜK OYNUYOR

Yücel, Akşin’i öldürmekle kalmayıp melek kanatları arasına bıraktığı cansız bedeniyle Koçovalıların acısını körüklemeyi ihmal etmiyor.

Akşin’in çocukluk aşkı olan eşi Celasun da amcası Yamaç da acıdan çıldırırken Koçovalı ailesi bir kez daha perişan oluyor.

Exit mobile version