Deniz Seki’nin yeni hali? Deniz Seki’nin yeni hali görenleri şaşkına çevirdi

Deniz Seki'nin yeni hali? Deniz Seki'nin yeni hali görenleri şaşkına çevirdi. Güzel şarkıcı verdiği kilolarla magazin dünyasına bomba gibi düştü. 50 yaşındaki sanatçı gençlere taş çıkartacak durumda. İşte Deniz Seki'nin yeni hali.

Deniz Seki’nin yeni hali? Deniz Seki’nin yeni hali görenleri şaşkına çevirdi. Güzel şarkıcı verdiği kilolarla magazin dünyasına bomba gibi düştü. 50 yaşındaki sanatçı gençlere taş çıkartacak durumda. İşte Deniz Seki’nin yeni hali.

Deniz Seki’nin yeni hali?

Deniz Seki’nin yeni hali görenleri şaşkına çevirdi. Kilolarıyla sık sık magazin gündeminde kendisine yer bulan Deniz Seki, 2018 yılında mide ameliyatı geçirdi.  Güzel şarkıcı verdiği kilolarla magazin dünyasına bomba gibi düştü. Deniz Seki’nin eski halinden eser kalmadı. 50 yaşındaki sanatçı gençlere taş çıkartacak durumda. Sanatçı Deniz Seki, 2,5 aylık girdiği kamp sonrası 20 kilo verdi. 50 yaşındaki sanatçı verdiği kilolar sonrasında gençlere taş çıkardı. Yıllardır kilosundan rahatsız olduğunu dile getiren Deniz Seki, artık bu probleminden tamamen kurtuldu.

Ünlü diyetisyen Şeyda Coşkun ile 2,5 aylık bir kampa giren Deniz Seki, istediği görüntüye sahip olduğu için de çok mutu. Sıkı bir diyet ve spor yaptığı bilinen Deniz Seki verdiği kilolarla gençlere taş çıkardı. Sahneye çıktığı ilk zamanlarına dönen Seki, istediği görünüme kavuştu.

Deniz Seki, ünlü diyetisyen Şeyda Coşkun ile 2,5 aylık kampta sıkı bir diyet ve spor yaparak 20 kilo verdi. 50 yaşındaki Deniz Seki 20 kilo vererek 36 bedene düştü. Verdiği kilolarla dikkat çeken Deniz Seki’nin yeni hali görenleri bir hayli şaşırttı.

Exit mobile version