Enes Batur ile Ecenaz Üçer sevgili mi? Enes Batur’dan şok itiraf

Enes Batur ile Ecenaz Üçer sevgili mi? Sevglii oldukları iddiasına Enes Batur'dan şok itiraf geldi.

Enes Batur ile Ecenaz Üçer sevgili mi? Enes Batur’dan şok itiraf geldi. 14,5 Milyon takipçi ile Youtube Türkiye’nin fenomeni Enes Batur Sungurtekin’in yine aynı camiadan olan Ecenaz Üçer ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Enes Batur Ecenaz Üçer sevgili mi

Geçtiğimiz günlerde Ecenaz Üçer, youtube kanalından bir video paylaştı. Videoda yalan makinesine bağlı olan Üçer’in verdiği cevaplar “Enes Batur ile sevgili mi?” sorularını akıllara getirdi. Youtube videolarında sık sık bir arada olan Enes Batur ile Ecenaz Üçer iddiaları yalanladı. Sosyal medya fenomeni Batur’un, “Ecenaz ile sevgili değildik ve yeni ayrılmadık.” sözleri dikkat çekti.

Enes Batur, instagramın hikaye bölümünde bir video paylaştı. “Gördüğüm birkaç şey arkadaşlık olarak ona güvenimi kırdı ve sinirle takipten çıktım. Aramızda küslük oluştu.” açıklamasını yapan sosyal medya fenomeni hala aynı ekipte çalıştıklarının altını çizdi. Bu olayların öncesinde Enes Batur’un, “Verdiğimiz fazla değerlerin sonuna gelmiş bulunmaktayız.” tweetini takipçileri Ecenaz Üçer için yazıldığını öne sürdü.

Konu hakkında Ecenaz Üçer, sessizliğini korumaya devam ediyor. Birbirlerini instgramdan takipten çıkaran ikili tekrardan takipleşmeye başladı.

Exit mobile version