Erdal Beşikçioğlu’nun yeni dizisi ne? Erdal Beşikçioğlu yeni dizi ‘Hamlet’ ile setlere geri dönüyor

Erdal Beşikçioğlu'nun yeni dizisi ne? Erdal Beşikçioğlu yeni dizi 'Hamlet' ile setlere geri dönüyor. İşte yeni dizi hakkında detaylı bilgiler haberimizde.

Erdal Beşikçioğlu’nun yeni dizisi ne? Erdal Beşikçioğlu yeni dizisi ‘Hamlet’ ile setlere geri dönüyor. İşte yeni dizi hakkında detaylı bilgiler haberimizde.

Erdal Beşikçioğlu’nun yeni dizisi ne?

Elliyi geçkin dizi ve filmlerde rol alan Erdal Beşikçioğlu, en son karşımıza ‘Çocukluk’ dizisi ile çıkmıştı. Birçok dizisi ve filmi olmasına rağmen akıllara ‘Behzat Ç.’ ile kazınan Erdal Beşikçioğlu, Çocukluk dizisinde başrol oyuncusuydu. Gain platformu için hazırlanan ‘Hamlet’ dizisiyle Erdal Beşikçioğlu, setlere ve ekranlara geri dönüyor.

Diziyi ödüllü yönetmen Kaan Müjdeci yazıp, yönetecek. Astroros Film ile Gain Yapım’ın ortak prodüksiyonunda Erdal Beşikçioğlu başrol oyuncusu olacak. Erdal Beşikçioğlu’na başrolde eşlik eden isim ise Elit İşcan olacak. Dizide ayrıca Şebnem Bozoklu, Murat Kılıç, Hatice Aslan ve Serdar Orçin gibi güçlü oyunculuklarıyla tanınan isimlerde rol alacak.

 

Exit mobile version