Game of Thrones ekibi kırmızı halıda

George R.R. Martin’in aynı isimli eserinden uyarlanan Game of Thrones dizisinin 8. ve son sezonunun galası New York’ta gerçekleşti. Sibel Kekilli’nin de olduğu galaya dizinin gelmiş geçmiş bütün oyuncuları katılım gösterdi.

Dizideki performansıyla herkesin beğenisini kazanan Kekilli, galanın en güzel kadınların biriydi. Kekilli’nin galaya katılması “acaba yeni sezonda oynayacak mı?” sorusunu akıllara getirdi.

 

Game of Thrones dizisiyle adını duyuran ve sonrasında bir çok filmde oynayan Emilia Clarke da Valentino imzalı tuvaletiyle büyüleyiciydi.

Dizinin finalini söylediği için sevgilisine gizlilik sözleşmesi imzalatan ve son zamanların en çok konuşulan ismi olan 23 yaşındaki Sophie Turner da galaya katılanlar arasındaydı.

Kit Harrington ve eşi Rose Leslie de kırmızı halıda yürüyen oyunculardandı. İkili aynı dizide rol alırken yakınlaşmış daha sonra da evlenmişti.

Galanın en dikkat çeken konuklarının başında Lisa Bonet ve Jason Mamoa çifti yer alıyordu. Canlandırdığı karakterin ilk sezonda ölmesine rağmen dizinin hayranı olmaktan vazgeçmeyen Mamoa dizinin izleyenleri tarafından da unutulmadı.

Exit mobile version