Kerem Bürsin: Konuşacak daha önemli konular var!

Adı Demet Özdemir ile aşk dedikodularına karışan Kerem Bürsin, geçtiğimiz günlerde Bebek'te görüntülendi. Muhabirlerin Demet Özdemir'i sorması üzerine Kerem Bürsin, "O konulara girmeyelim" dedi.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde yeni proje için bir araya gelmişti. Yeni dizinin fotoğraf çekimleri ise yapılmıştı. Kerem Bürsin, önceki gün Bebek’te bulunan bir yapım şirketi çıkışında görüntülendi. 5 saatlik süren görüşme sonrası yağmur altında kendisini bekleyen gazetecilerle selamlaşan oyuncu, “Çok ıslandınız mı” diyerek sohbet etti.

Kerem Bürsin: Konuşacak daha önemli konular var!

“BU KONULARA GİRMEYELİM”

Hande Erçel ile başrolünü üstleneceği diziyle alakalı eleştirilere “Açıkçası bilmiyorum… Bence şöyle iş bi çıksın insanlar izlesin öyle eleştirebilirler. Güzel gidiyor, eğleniyoruz… Bence eğlenceli olacak” diye cevap veren Bürsin, Erçel hakkında da konuştu: “Çok iyi anlaştık güzel bir enerji yakladık açıkçası.”

Demet Özdemir’le adı aşk dedikodularına karışan Bürsin, “Bu konulara hiç girmeyelim, konuşacak daha önemli konular var” diyerek soruları geçiştirdi…

Exit mobile version