Kıvılcım’ın son hali nasıl? Hazal Şenel’in son hali görenleri şaşırttı

Kıvılcım'ın son hali nasıl? Hazal Şenel'in yıllar sonraki hali görenleri şaşırttı. Ekranlarda büyüyen güzel oyuncu gün geçtikçe güzelleşiyor. İşte Hazal Şenel'in şaşırtan değişimi.

Kıvılcım’ın son hali nasıl? Hazal Şenel’in yıllar sonraki hali görenleri şaşırttı. Ekranlarda büyüyen güzel oyuncu gün geçtikçe güzelleşiyor. İşte Hazal Şenel’in son hali. İşte o şaşırtan değişim.

Kıvılcım’ın son hali nasıl?

Ekranlarda gözümüzün önünde büyüyen ve birçok dizide başarılı şekilde karakterlere hayat veren Hazal Şenel, gün geçtikçe güzelleşiyor. Selena’nın Kıvılcım’ı olarak karşımıza çıkan başarılı oyuncu Hazal Şenel, güzel bir genç kız oldu. 13 yaşındayken Kıvılcım’ı canlandıran Şenel, son hali ile sosyal medyayı adeta salladı.

İlk projesi Selena olan Hazal Şenel, yapımcıların dikkatini çeken isimler arasında yer aldı. Kıvılcım, karakteri ile yıldızı parlayan Hazal Şenel, oyunculuk hayatı boyunca birçok dizide rol aldı. Şenel, Kendi jenerasyonunun en önemli oyuncularından biri oldu. Hazal Şenel’in son hali görenlerin dudaklarını uçuklatır vaziyette.

Ekranlarda büyüyen güzel oyuncu gün geçtikçe serpilip güzelleşmeye devam ediyor. Hazal Şenel’in eski hali ile son halini karşılaştıranlar çok şaşırıyor. Instagram hesabından da Hazal Şenel, sık sık paylaşım yapan oyuncular arasında.

Exit mobile version