Rio Ferdinand ile Kate Wright, Marmaris’te evlendi

İngiliz futbolunun efsane ismi Rio Ferdinand ile oyuncu Kate Wright, Marmaris'te D Maris Bay Hotel'de dillere destan bir düğünle evlendi

Rio Ferdinand ile oyuncu Kate Wright, Marmaris’te dünyaevine girdi. İngiliz futbolunun efsane ismi Ferdinand, Lorenz, Tate ve Tia adındaki çocuklarının annesi Rebecca’yı meme kanseri yüzünden kaybettikten sonra mutluluğu Kate Wright ile yakaladı. Futbolu bırakan efsane defans oyuncusu düğünlerini Türkiye’de düzenledi.

İngiliz Daily Mail, 40 yaşındaki Ferdinand ile oyuncu nişanlısı Kate Wright’ın (27) Marmaris’te dillere destan bir düğünle evleneceğini duyurdu. İngiliz basını otel için “Türkiye’de cennetten bir köşe” başlığını kullandı.

Rio ile Kate’in nikahını belediye başkanı kıydı

DHA, Rio Ferdinand ile oyuncu nişanlısı Kate Wright’ın evlendiğini duyurdu. Çiftin nikahını, Marmaris Belediye Başkanı CHP’li Mehmet Oktay kıydı.

Başkan Oktay, “Nikahı ben kıydım. Özel misafirlerin katılımıyla gerçekleşti. Mutluluklar diledim. Hem çiftimiz, hem konuklar, Marmaris’i çok beğendiklerini söylediler. Ferdinand, Marmaris’e gelecek yıllarda da geleceğini söyledi” dedi.

İngiliz basını, D Maris Bay Hotel için “Türkiye’de cennetten bir köşe” başlığını kullandı. İşte Daily Mail’in okuyucularıyla paylaştığı otelle ilgili detaylar:

Otel denize sıfır ve sakinlerine mahremiyet veren bir sahile sahip. Otelde tek gecelik konaklama fiyatı 370 sterlin ile 5 bin sterlin arasında değişiyor. Düğüne gelecek misafirlerin rahat vakit geçirmesi için geniş bir yüzme havuzu da bulunuyor. Yine dışarıda düğüne gelecek konuklar için bir restoran bulunuyor. Düğünün yapılacağı otel deniz kıyısında ve etkinliğe özel düğün pastası ve menüsü bulunacak.

Exit mobile version