Sadakatsiz 20. bölüm fragmanı izle. Sadakatsiz dizisinin son bölüm fragmanı

Sadakatsiz 20. bölüm fragmanı izle. Sadakatsiz dizisinin son bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanal D ekranlarının en sevilen dizilerinden Sadakatsiz'de yeni oyuncular geldikçe dizinin seyri değişiyor ve çok değişik olaylar gerçekleşiyor. Detaylar ve fragman haberimizde.

Sadakatsiz 20. bölüm fragmanı izle. Sadakatsiz dizisinin son bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanal D ekranlarının en sevilen dizilerinden Sadakatsiz’de yeni oyuncular geldikçe dizinin seyri değişiyor ve çok değişik olaylar gerçekleşiyor. Detaylar ve fragman haberimizde.

Sadakatsiz 20. bölüm fragmanı izle

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu Sadakatsiz dizisi çarşamba akşamları Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in paylaştığı Sadakatsiz dizisinin 19. bölümünde Volkan’ın Asya karşısında sergilediği zaaf onu duygusal olarak büyük bir çıkmaza sürüklüyor.

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz’de Cemal’in kadroya dahil olması ile ipler geriliyor. Derin, Volkan’ın kendisine daha fazla yalan söylemesine dayanamıyor ve O’nu terk ediyor. Diziye yeni gelen Selim karakteri taşları yerinden oynatacak.  Bu akşam yayınlanan dizisinin 19. bölümünün ardından 20. bölüm fragmanı oldukça merak ediliyor. Asya ve Volkan arasında yakınlaşma olacak mı ya da Derin diziye veda mı edecek sorularının cevapları 20. bölüm fragmanında!

Dizinin 20. bölüm fragmanı

http://www.youtube.com/watch?v=tyaRQpBts4Q

Exit mobile version