Sıla yaptırdığı dövme için açıklama yaptı

Sıla, yeni yaptırdığı “Siz aşktan n’anlarsınız bayım” dövmesi için açıklama yaptı. Ahmet Kural ile ilişkilendirilen dövme için Instagram hesabından paylaşımda bulunan Sıla, Ahmet Kural ile bir ilgisi olmadığını belirtti.

sıla yeni dövmedi

Söz konusu dövmenin Didem Madak’ın şiirinin adı olduğunu ve kendisini çok sevdiğini ünlü şarkıcı açıklamasında “Siz aşktan n’anlarsınız bayım?” gelir. Bir Didem Madak şiiridir. Didem Madak 8 Nisan 1970 doğumludur. Doğumgünü vesilesiyle paylaştığım şiirinin artık hayatıma hiç dokunmamasını dilediğim konuyla bağdaştırılmasındaki hatayı düzeltme amaçlı yazmak istedim. Ama bardağın yine dolu tarafından görecek olursak bu şiirin bilmeyenler tarafından artık biliniyor ya da bilinecek olması ferahlatıcı ve mutluluk verici.” ifadelerine yer verdi.

SILA KİMDİR?

1980 yılının Haziran ayında Denizli’de dünyaya gelen Sıla Gençoğlu ilokulu Denizli’de ortaokul ve lise öğrenimini İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi’nde tamamladı. Lisenin 2. Ve 3. Sınıfında şan dersi almaya başladı. Üniversite için 1998 senesin İstanbul’a gelen genç şarkıcı İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde bir sene eğitim gördü. Sonrasında İstanbul Bilgi Üniversitesi Caz Vokal Bölümü’ne geçiş yapan ünlü şarkıcı Yüksek öğrenimini Caz Vokal olarak yapmıştır.

2000 senesinde Kenan Doğulu ile tanışan başarılı şarkıcı, 7 yıl boyunca Doğulu’nun vokalistliğini yaptı.

Sıla, kendi ismiyle çıkarttığı ilk solo albümünü, 2007 yılının sonlarında Sony BMG etiketiyle piyasaya sürdü ve o günden bugüne büyük bir hayran kitlesi oluşturdu.

Exit mobile version