Sinan Akçıl’ın yazdığı şarkıya eski sevgilisi Hadise’den övgü

Söz ve müziği Sinan Akçıl'a ait olan ve Sibel Can'ın son albümünde bulunan "En Büyük Aşkım" şarkısını Sinan Akçıl, Burcu Kıratlı için yazmıştı. Eski sevgili Hadise'den övgü dolu sözler...

Sibel Can, geçtiğimiz hafta içerisinde yeni albümünü yayınladı ve içeriğinde birçok farklı ismin çalışması olan şarkılar bulunuyor. Sinan Akçıl’ın yazıp Sibel Can’ın seslendirdiği ve yeni albümünün de ilk klibi olan “En Büyük Aşkım” şarkısına Hadise’den övgü dolu sözler geldi.

Şarkıcı Sinan Akçıl, daha önce evlenip sonra boşandığı ve şimdilerde yeniden düğün hazırlığı yaptığı Burcu Kıratlı için En Büyük Aşkım şarkısının sözlerini yazmış ve bu şarkıyı Sibel Can’ın seslendirmesi için son albümünde yer vermişti. Sinan Akçıl’ın yazmış olduğu bu şarkıya eski sevgilisi Hadise’den övgüler yağdı. Sibel Can’ın yorumuyla şarkı, listelerde şimdilerde en üstlerde yer alıyor.

Sinan Akçıl'ın yazdığı şarkıya eski sevgilisi Hadise'den övgü

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Sinan Akçıl’ın önümüzdeki aylarda bir kez daha nikah masasına oturacağı Burcu Kıratlı için yazdığı şarkı bugünlerde Sibel Can’ın seslendirmesiyle oldukça büyük beğeni topluyor. Şarkı müzik listelerine üst sıralardan girmeyi başardı.

“BU ŞARKI KALBİME DOKUNDU”

Burcu Kıratlı, “Şarkılarda aşkımızın en derin noktalarına dokunmuş. Bu şarkı kalbime dokundu!”

Hadise’de şarkıyı sosyal medya hesabından paylaştı ve “ses, müzik, duruş, kalite” yazdı ve hem şarkıya hem de Sibel Can’a övgüler yağdırdı…

Exit mobile version