TV’de bu akşam hangi dizi ve filmler  var? 3 Mart Çarşamba TV’de ne var?

Corona virüs, pandemisi tüm Dünya’da sürerken ülkemizde de devam ediyor. Virüsün etkisinden dolayı yasakların bir kısmı kalksa da bir kısmı hala devam ediyor. Akşam 21.00’dan sonra sokağa çıkma yasağı başlıyor. Yasakla birlikte evlerine çekilen halk TV’de ne var merak ediyor.

Corona virüs, pandemisi tüm Dünya’da sürerken ülkemizde de devam ediyor. Virüsün etkisinden dolayı yasakların bir kısmı kalksa da bir kısmı hala devam ediyor. Akşam 21.00’dan sonra sokağa çıkma yasağı başlıyor. Yasakla birlikte evlerine çekilen halk TV’de ne var merak ediyor. Böylelikle evdeki saatlerini eğlenceli hale getirmek isteyen insanlar TV izlemeye daha çok vakit ayırıyor. 3 Mart Çarşamba akşamı TV’de hangi diziler var gelin hep birlikte bakalım.

Bu akşam ATV’de hangi dizi var?

ATV ekranlarında  bu akşam “Kuruluş Osman” var. Kadrosunda birçok ünlü ismi barındıran dizide Burak Özçivit’in, performansı izleyicinin dikkatinden kaçmıyor.  ATV’nin merakla ve ilgiyle takip edilen dizisi “Kuruluş Osman’ın son bölümünde neler olmuştu hatırlayalım. Büyük savaşa hazırlanan Osman Bey, Çömlek’çi İdris’in canice katledilmesinin ardından obanın hainlerinin peşine düşer. Konstantinopolis’e çağırılan Nikola’nın peşine düşen Osman Bey, Nikola’yı yakalayabilmek için savaş hazırlıklarına başlar. Osman Bey’in peşine düştüğü haberini alan Nikola ise onu ters köşe yapmak için plan yapmaya başlar. Osman Bey, Nikola’yı yakalayabilecek mi? Nikola’nın hain planları karşısında Osman Bey ne yapacak? Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında olacak.

Kanal D’de bu akşam hangi diziler var?

Kanal D’nin büyük ilgiyle takip edilen dizilerinden “Sadakatsiz’de” neler olacak?  Geçtiğimiz bölümde neler oldu? Volkan Asya’yı bir türlü aklından çıkaramıyor. Asya’nın yeni gelen arkadaşını deli gibi kıskanmaya başlayan Volkan’ın bu durumu Derin’in de dikkatinden kaçmıyor ve Derin, Volkan’ı terk ediyor. Yeni bölümde neler olacak? Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 20.00’da yeni bölümde ATV’de.

https://www.youtube.com/watch?v=yIaUg4EcCdI

STAR TV’de bugün hangi diziler var?

STAR TV’de bu akşam “Adalet Birliği” var. Bir süper kahraman filmi olan “Adalet Birliği” saat  20.00’da bu akşam STAR TV’de.

FOX’da hangi filmer var?

Bu akşam FOX’da 2019 yılında vizyona giren başarılı bir yapıt “7. Koğuştaki Mucize” var. Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in yaptığı filmde Aras Bulut İğnemli çok başarılı bir performans sergiliyor. İzleyenleri göz yaşlarına boğan filmde engelli bir genci canlandıran İğnemli’nin küçük bir kızı var. Engelli genç bir adamın hikayesini anlatan Türk yapımı dram filmi  bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

TRT 1’de hangi diziler var?

Bu akşam TRT 1 ekranlarında kanalın başarılı dizisi “Benim Adım Melek” var. Uzun bir aradan sonra ekranlara dönen yetenekli sanatçı, oyuncu Kutsi ve sevilen oyuncu Nehir Erdoğan dizinin başrolünde yer alan isimler. Gaziantep’te çekilen dizi, Benim Adım Melek’te bu akşam neler olacak? Yeni bölüm bu akşam saat 20.00’da TRT 1’de.

 

TV8’de bu akşam hangi dizi var?

TV8’in sevilen dizisi “Doğduğun Ev Kaderindir de bu akşam neler olacak? Dizinin Başrollerinde Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol yer alıyor. “İbrahim Çelikkol” Mehdi, Demet Özdemir ise Zeynep karakterine can veriyor. Birbirlerine benzeyen hayat hikayeleriyle yakınlaşan Zeynep ve Mehdi’nin hayatını, etrafında olup bitenleri anlatan dizi “Doğduğun Ev Kaderindir” bu akşam saat 20.00’da yeni bölümüyle TV8  ekranlarında olacak.

https://www.youtube.com/watch?v=Tr7qJHRGL4w

Exit mobile version