Galatasaray Kasımpaşa maç özeti izle

Galatasaray Kasımpaşa maç özeti izle. Galatasaray büyük çekişmeye sahne olan maçta Kasımpaşa’yı 2-1 yendi. İşte Galatasaray Kasımpaşa maç özeti.

Galatasaray Kasımpaşa maç özeti izle. Galatasaray büyük çekişmeye sahne olan maçta Kasımpaşa’yı 2-1 yendi. İşte Galatasaray Kasımpaşa maç özeti.

Maç öncesi Süper Lig’de 5 maçtır yenilgi görmeyen Galatasaray bu serisini 6 maça çıkardı. Kasımpaşa’yı 2 golle mağlup eden Galatasaray 51 puan ve averajla zirvede yer aldı. Onu aynı puandaki Fenerbahçe takip ediyor.

Galatasaray Kasımpaşa maç özeti izle

Galatasaray büyük çekişmeye sahne olan maçta Kasımpaşa’yı 2-1 yendi. Maçta ilk gol Galatasaray’dan geldi. Muhammed Aktürkoğlu maçın 9. Dakikasında sarı-kırmızılıları 1-0 öne geçirdi. Bu gol ilk yarının da skoruydu.

https://www.youtube.com/watch?v=ZN_9Ly6lNBg

Maçın ikinci yarısında Kasımpaşa Telin’in 51’deki golüyle skora denge geldi ve durum 1-1 oldu.
Yeniden öne geçmek için büyük efor harcayan Galatasaray bir penaltı golüyle galibiyete uzandı. Mustafa Muhammed’i 89’daki penaltı golüyle Cimbom sahadan 2-1 üstün ayrılan taraf oldu.

Süper Lig’in istikrarlı takımlarından olan Galatasaray 5 maçtır galibiyeti elinde tutuyor. Fenerbahçe derbisi sonrası aldığı galibiyetle haftayı kapatan sarı kırmızılı takımın motivasyonu epeyce yüksek. Hafta içi ise Alanyaspor’a 3-2 mağlup olan Galatasaray kupaya veda etti. Sarı kırmızılı takım Alanyaspor’a bir sezon da 2. Kez mağlup oldu. Üstünlüğü elinde tutan Galatasaray bu akşam da Kasımpaşa karşısında maçın favorisi. Sarı kırmızılı takımda sakatlığı bulunan oyuncular Saracchi ve Fegholi.

https://www.youtube.com/watch?v=knBcGjfPIi4

Kasımpaşa son haftalarda bir hayli motivasyonsuz. Kasımpaşa geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Hatayspor’a 4-1 mağlup oldu. Son iki maçta gol atmasına rağmen bu hafta sadece 1 puan alabildi. Bu performansı göz önüne alınırsa Kasımpaşa’nın lig de kalması bir hayli zor görünüyor. Son 3 maçtır galibiyet göremeyen Kasımpaşa’nın sarı kırmızlı takım karşısında işi bir hayli zorlaşıyor. Sakatlığı bulunmayan takımın oyuncularından, Yusuf Erdoğan’ın kart cezası var.

Exit mobile version