Nantes Lille canlı maç izle

Nantes Lille canlı maç izle. Fransa Ligi’nin 24. Haftasında Lille Nantes deplasmanına konuk oluyor.Nantes Lille canlı maç izle.

Nantes Lille canlı maç izle. Fransa Ligi’nin 24. Haftasında Lille Nantes deplasmanına konuk oluyor.Nantes Lille canlı maç izle.

Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz ve Zeki Çelik gibi Türk oyuncuların kadrosunda yer aldığı Lille takımı Fransa’da bu hafta Nantes’e konuk oluyor. İşte canlı maç ve goller.

Nantes Lille canlı maç izle

Lille takımı maçın 9. dakikasında Jonathan David’in harika golüyle deplasmanda 1-0 öne geçti.

Nantes cephesinde teknik adam isimleri değişse de, oyuncuların formsuz görüntüsü tüm çabalara rağmen değişmiyor. Geçtiğimiz hafta Saint Etienne deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen ev sahibi, galibiyet özlemini tam 14 haftaya çıkardı.

Göreve 6 hafta önce gelen Raymond Domenech, henüz takımını galibiyete taşımayı başaramadı ve 3. Teknik adam da Nantes’in tehlike hattından kurtaramadı. Nantes takımında Pallois kart cezalısı. Perreira sakat.

Lille, Fransa Ligue 1’de liderliğini harika bir performans grafiğiyle sürdürüyor. Hafta içi fikstüründe Bordeaux’u deplasmanda 3-0 mağlup etmeyi başaran Christophe Galtier ve öğrencileri, üst üste 5. Galibiyetini alırken, son 3 haftada rakiplerine gol şansı dahi vermedi. En yakın rakipleri PSG ve Lyon’nun kazandığı haftada Yusuf Yazıcı, Weah ve Lihadji’nin golleriyle zafere ulaşan Lille, Ligue 1’de şampiyonluk yürüyüşünü sürdürüyor. Konuk ekipte hem savunma hem de hücum hattı 23 haftadır istikrarlı bir performans ortaya koydu. Lille cephesinde ise Burak Yılmaz’ın sakatlığı bulunuyor.

Exit mobile version