Rizespor Erzurumspor canlı maç izle

Rizespor Erzurumspor canlı maç izle. Spor Toto Süper Lig de bu akşam Rizespor ve Erzurumspor karşı karşıya geliyor.

Rizespor Erzurumspor canlı maç izle. Spor Toto Süper Lig de bu akşam Rizespor ve Erzurumspor karşı karşıya geliyor. Maç Bein Sports kanalında canlı olarak ekranlara geliyor.

Rizespor Erzurumspor canlı maç izle

Son haftalarda kaybettiği puanlarla dikkatleri üzerine çeken Rizespor geçtiğimiz hafta Antalyaspor’a 2-1 mağlup oldu. Son 10 maçtır sadece bir galibiyet alabildi. Teknik direktör Sumudica’nın gelişinden beri galibiyet alamayan Rizespor’un bu akşam ki performansı merak konusu. Ligden düşme hattında son derece kritik bir durumda olan Rizespor, bu hattın sadece 4 puan üzerinde. Sakatlığı bulunan Loi Remy ve İsmail Köybaşı mücadeleye katılamayacak.

Bu sezon küme de kalma mücadelesi veren Erzurumspor geçtiğimiz hafta Kayserispor karşılaşasından beraberlik ile çıkmıştı.

Son haftalarda topladıkları puanlarla kümede kalma umutları artan Mavi Beyazlı takımın bu akşam ki performansı merakla bekleniyor. Son 5 maçtan 9 puanla dönen Mesut Bakkal ve oyuncuları bu akşam ki mücadeleden bir hayli umutlu. Sakatlığı bulunan Gabriel Obertan sahada olamayacak.

Exit mobile version