WinWin kampanyası için Fettah Tamince desteği

win win

Fenerbahçe’nin UEFA mali kriterlerini karşılamak için başlattığı WinWin kampanyasında sona gelindi. TV8’de Acun Ilıcalı’nın sunduğu programa Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da katıldı. Programa katılan Nedim Keçeli bin forma satın aldı. WinWin kampanyasında satılan her bir formanın tanesi 300 TL.

Nedim Keçeli’den önce programa işadamı Fettah Tamince de katıldı. Acun Ilıcalı’nın Fettah diye hitap ettiği işadamı bin forma ile WinWin kampanyasına katılmak istediğini söyledi. Acun Ilıcalı kendisinin 1907 forma aldığını hatırlattı. Fettah Tamince de 1907 forma alacağını söyledi. Fenerbahçeli taraftarlardan alkış aldı.

Acun Ilıcalı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Arsenal’ın yıldızı Mesut Özil’i takıma transfer etmesini istedi ancak Mesut Özil’in İngiliz ekibiyle iki yıllık anlaşması olduğunu hatırlattı.. Ali Koç bu sırada ‘İki yıl sonra Fenerbahçe’ye geleceğinin sözünü alır mısın’ diye sordu. Bu sırada programa Cem Yılmaz’ın filmlerinin yapımcısı Muzaffer Yıldırım bağlandı. Muzaffer Yıldırım bin forma alacağının sözünü verdi.

Exit mobile version