Etiket: acun ılıcalı

Survivor çekimleri Türkiye’de mi olacak?

Survivor çekimleri Türkiye’de mi olacak?

Survivor çekimleri Türkiye'de mi olacak? Acun Ilıcalı'nın senelerdir Dominik Cumhuriyeti'nde çektiği yarışma Survivor, Türkiye'de mi çekilecek? Acun Ilıcalı'nın Türkiye'den bir ...

Şeyma Subaşı'dan Zeynep Yılmaz’a: Çok sağlam bir yuvaydı ya!

Şeyma Subaşı: Çok sağlam bir yuvaydı ya!

Kasım 2018'de Acun Ilıcalı'dan boşanan Şeyma Subaşı, YouTube’da yayınlanan ‘Magazin Noteri' programına konuk oldu. Subaşı, Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz ...

Okulun ilk günü yaptığı paylaşıma tepki yağdı

Şeyma Subaşı’ya annesinden uyarı!

Bir arkadaşının YouTube kanalına konuk olan Şeyma Subaşı, sevgilisi Guido Senia ile yaptığı paylaşımlar için ailesinden uyarı aldığını söyledi.

Acun’dan Demet Özdemir hamlesi

Acun’dan Demet Özdemir hamlesi

Acun'dan Demet Özdemir hamlesi geldi. Dizisi final yapan Demet Özdemir, 'Evim' dizisi ile ekranlara yeni proje ile dönmeye hazırlanıyor.

Ünlü isimler sandığa akın etti!

Ünlü isimler sandığa akın etti!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için ünlüler sandığa akın etti. Oy kullanırken çekilen kareleri ise Instagram'da paylaşmayı ihmal etmediler.

Emre Belözoğlu ve Ali Koç görüştü

Emre Belözoğlu ve Ali Koç görüştü

'Fener Ol' kampanyası için yapılan 'WinWin' canlı yayınına katılan Emre Belözoğlu, başkan Ali Koç ile transfer görüşmeleri yaptıklarını söyledi.

dominik saldiri

Dominik’te korku dolu sekiz saat

Dominik tatili 51 yaşındaki Tammy Lawrence Daley için kabusa dönüştü. Lawrence Daley, sekiz saatlik vahşi saldırıdan mucizevi bir şekilde kurtulup ...

şeyma subaşı

Şeyma kıyafetlerini satışa çıkarıyor

Şeyma Subaşı kıyafetlerinin büyük bir bölümünü satışa çıkarmaya karar verdi. Subaşı yeni evinde kıyafetlerini sığdıracak yer bulamayacağını söyledi.

Fenerbahçe WinWin’de ikinci gün

Fenerbahçe WinWin’de ikinci gün

Fenerbahçe’de 4 Nisan itibarıyla başlayan ‘Fener Ol’ kampanyasını geniş kitlelere yaymak için TV8 canlı yayınında bağış etkinliği sürüyor. İkinci günde ...

Nusret, Survivor’da Atakan’a karşı

Nusret, Survivor’da Atakan’a karşı

Survivor’un 69. bölümünün fragmanı yayınlandı. Oyuncuları mükemmel bir ödül oyunu bekliyor. Kazanan takımın oyuncularına Nusret et ziyafeti sunacak.

survivor kavga

Survivor kavgasını Acun ayırdı

Survivor adasında son bölüm tartışma ve gerginlikle gündeme geldi. Hikmet ve Yusuf arasında çıkan hararetli kavgayı Acun ayırdı.

Page 1 of 2 1 2