Sultangazi’de anne ve kızını takip ederek fiziksel tacizde bulunduğu iddia edilen yabancı uyruklu şahıs vatandaşlar tarafından linç edildi.
Yüzü kanlar içinde kalan şahıs olay yerine intikal eden polis ekipleri tarafından vatandaşın elinden alındı, o anlar ise cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi.
Söz konusu olay gece 01.00 sularında Sultangazi Esentepe Mahallesi’nde yaşandı. İddia edilene göre Afganistan uyruklu şahıs gece saatlerinde evine giden anne ve kızını takip etti sonrasında da fiziksel tacizde bulundu.
Anne ve kızının çığlıkları üzerine çevredeki vatandaşlar dışarıya çıktı ve olay yerine geldi. Şahsın tacizde bulunduğunu öğrenen vatandaşlar Afgan uyruklu şahsı darp etti.
Şahıs, gelen polis ekipleri tarafından kurtarıldı ve polis arabasına bindirilerek olay yerinden uzaklaştırıldı.
Şahıs hastanede doktor kontrolünden geçirildikten sonra Esentepe Polis Merkezine götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlatılırken şahsın da sınır dışı edileceği öğrenildi.