Gaziantep şehrinde, 6 yıl öncesine uzanan tüyler ürpertici bir iddia ortaya atıldı. Bir kadının, 6 yıl kadar önce dünyaya getirdiği bebeğini boğarak evinin bodrumuna gömdüğü iddia edildi. İddiaya konu olan kadın ve ona yardım ettiği öne sürülen erkek kardeşi gözaltına alındı.
KARDEŞİNİN 6 YIL ÖNCE BEBEĞİNİ BODRUMA GÖMDÜĞÜNÜ İDDİA ETTİ
Gaziantep ilinde, M.B isimli bir şahıs, 22 yaşındaki kız kardeşi F.B’nin, bundan 6 yıl önce tuvalette doğurduğu bebeğini boğarak öldürdüğünü ve evinin bodrum katına gömdüğünü iddia etti.

İNCELEME SONUCU KEMİKLERE ULAŞILDI
İddia üzerine ilgili mekanda inceleme yapan polis ekipleri, kazı çalışmaları sonucunda gerçekten de bebeğe ait olduğu tahmin edilen kemik parçalarına ulaştı. Kemikler Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Bebeğini gömdüğü iddia edilen F.B. ve olaya yardım ettiği tahmin edilen erkek kardeşi M.B. Gaziantep Şehitkamil’de gözaltına alındı.