Porsche Taycan kamuflajsız görüntülendi

Porsche’un merakla beklenen elektrikli aracı Porsche Taycan, kamuflaj haliyle sokağa çıktı.

Elektrikli olduğu için havalandırmaya ihtiyaç duymadığından, diğer birçok elektrikli otomobil gibi havalandırma ızgarası yok.

PORSCHE TAYCAN İLE MISSİON E KONSEPTİNİ SÜRDÜRÜYOR

Ön farlar Mission E konseptinde devam etmiş ancak Taycan için biraz makyajlanmış denebilir. Porsche Taycan’ın profil hatları yumuşak ve keskin arasında kendine münhasır bir tarzla karşımıza çıkıyor.

Minimal kapı kulplarının kapıya gömülüşündeki kusursuzluk dikkat çekiyor. Diğer Porsche modellerine nazaran arka tarafta öbeklenmemesi dikkat çekiyor.

YIL SONUNDA SATIŞTA

Lansmanının bu yıl eylül ayında yapılması beklenen Yeni Porsche Taycan, satışlarının da yine bu yıl içerisinde başlayacağı tahmin ediliyor.

Taycan, 2 elektrikli motoruyla 600 beygirden daha fazla güç üretiyor. Tek şarj menzili ise 500 km. 4 çekerli araç, 100 km/s hıza 3,5 saniyede, 200 km hıza ise 12 saniyede çıkabiliyor. Taycan’ın Almanya fiyatı, vergiler dahil 75 bin ila 90 bin euro arasında olması bekleniyor.

Porsche, bu yıl 20 bin Taycan üretmeyi planlıyor. Ancak ön siparişle şimdiden tükenen araç, Porsche’u fabrikayı geliştirmeye itti.

Exit mobile version