Sadece Haber
  • Gündem
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Spor
  • Son Paylaşım
Sadece Haber
  • Gündem
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Spor
  • Son Paylaşım
Bulunamadı
Tüm Sonuçları Göster
Sadece Haber
Ana Sayfa Yaşam

LÖSEV Hastanesi için vicdanlar ayaklandı

7 Ocak 2019 - 11: 49 - Güncelleme 30 Mayıs 2019 - 02: 22
A A
Twitterda paşlaşFacebookta paylaşEmailMesaj gönder

Çocuk Nobeli’nin alan ilk Türk olarak tarihe geçen LÖSEV Başkanı Doktor Üstün Ezer dün sosyal medya hesabından ‘Mağduruz’ diyerek 400 yataklı LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesi’ne yıllardır bir türlü ruhsat alamadığını ve 325 yatağın boş beklediğini duyurmuştu. ‘Hastanemizi en modern cihazlarla donattık. En iyi bilim insanlarını kadromuza kattık. Lösemili çocuklarımıza tamamen parasız tedavi veriyoruz. Ama tam ruhsat alamıyoruz. Hastanenin 325 yatağı hazır ama boş bekliyor’ diyen Ezer’e kısa sürede binlerce kişi destek mesajı verdi. Bugün de pek çok platformda ve change.org’da imza kampanyası başlatıldı.

Zülfikar Karacan tarafından başlatılan kampanyada milyonlara şu sözlerle ‘İmza ver’ çağrısı yapıldı: Değerli arkadaşlar LÖSEV Hastanesi’ne ruhsat alabilmek için bir imza kampanyası başlatıyorum. LÖSEV karşılık beklemeden sadece duyarlı insanların katkılarıyla ve Dr. Üstün Ezer tarafından binbir çabayla ve imkansızlıklarla yapılmış ve de gelecekteki lösemili çocuklara daha iyi birr sağlık hizmeti vermek amacıyla kurulmuş bir vakıf hadanesidir. Dr. Üstün Bey’in tüm çabalarına rağmen Sağlık Bakanlığı’ndan ruhsat alınamıyor. Bizlerin de yapabileceği tek şey bu imzaya destek verip olabildiğince büyük kitlelere ulaştırıp ruhsat alınmasını sağlamak. Lütfen bir imzadan ne olur demeyin. Birer birer çoğalır, biner biner büyür, milyonlara ulaşırı. LÖSEV hepimizin. Yarın bizlerin de buraya yolu düşebilir. Kanser her evde ve her yaşta gelir. Hep beraber ruhsat alalım.

Zülfikar Karacan tarafından başlatılan kampanyada milyonlara şu sözlerle ‘İmza ver’ çağrısı yapıldı:

Değerli arkadaşlar LÖSEV Hastanesi’ne ruhsat alabilmek için bir imza kampanyası başlatıyorum. LÖSEV karşılık beklemeden sadece duyarlı insanların katkılarıyla ve Dr. Üstün Ezer tarafından binbir çabayla ve imkansızlıklarla yapılmış ve de gelecekteki lösemili çocuklara daha iyi birr sağlık hizmeti vermek amacıyla kurulmuş bir vakıf hadanesidir. Dr. Üstün Bey’in tüm çabalarına rağmen Sağlık Bakanlığı’ndan ruhsat alınamıyor. Bizlerin de yapabileceği tek şey bu imzaya destek verip olabildiğince büyük kitlelere ulaştırıp ruhsat alınmasını sağlamak. Lütfen bir imzadan ne olur demeyin. Birer birer çoğalır, biner biner büyür, milyonlara ulaşırı. LÖSEV hepimizin. Yarın bizlerin de buraya yolu düşebilir. Kanser her evde ve her yaşta gelir. Hep beraber ruhsat alalım.

Benzer Haberler

Her çocuğa özel tasarım oda
Yaşam

Her çocuğa özel tasarım oda

Kandil simiti nasıl yapılır? Kolay Kandil simiti yapımı
Yaşam

Kandil simiti nasıl yapılır? Kolay Kandil simiti yapımı

İstanbul'un nüfusu bu yüzyılda ilk kez geriledi
Yaşam

İstanbul’un nüfusu bu yüzyılda ilk kez geriledi

Kar yağışıyla İstanbul'un barajlarındaki su seviyesini yüzde 30'a yükseldi
Yaşam

Kar yağışıyla İstanbul’un barajlarındaki su seviyesini yüzde 30’a yükseldi

İstanbul'un yüksek kesimlerinde kar yağışı devam ediyor
Yaşam

İstanbul’un yüksek kesimlerinde kar yağışı devam ediyor

İstanbul'un barajlarındaki su seviyesi ortalaması yüzde 22'ye indi
Yaşam

İstanbul’un barajlarındaki su seviyesi ortalaması yüzde 22’ye indi

Çekmeköy Belediyesi Afşin’de Kardeşlik Çarşısı Kuruyor

Çekmeköy Belediyesi Afşin’de Kardeşlik Çarşısı Kuruyor

Mustafa Kavruklar’a Ak Parti rozetini Yıldırım taktı

Mustafa Kavruklar’a Ak Parti rozetini Yıldırım taktı

BIST şirketlerinden güncel haberler

BIST şirketlerinden güncel haberler

Atıf Özbey “Milli Görüşçüler Ayrılıyor”

Atıf Özbey “Milli Görüşçüler Ayrılıyor”

Çekmeköy Belediyesi’nden Üreticiden Çocuklara Fındık

Çekmeköy Belediyesi’nden Üreticiden Çocuklara Fındık

sadecehaber_logo

“Yeni nesil tarafsız habercilik” 

  • Künye & İletişim
  • Gizlilik Sözleşmesi
  • Hukuki Bildirim
Youtube Twitter Facebook Instagram

Copyright © 2023 Sadece Haber  Medya  A.Ş.

Tüm hakları saklıdır.

“Yeni nesil tarafsız habercilik”

sadecehaber_logo

Copyright © 2023 

Sadece Haber Medya  A.Ş.

Tüm hakları saklıdır.

  • Gündem
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Spor
  • Magazin
  • Startup
  • Teknoloji
  • Otomobil
  • Emlak
  • Sağlık
  • Künye & İletişim
  • Gizlilik Sözleşmesi
  • Hukuki Bildirim
Youtube Twitter Facebook Instagram Rss

Sadecehaber.com içerisinde yayınlanan haber içeriklerinin ve görsellerinin izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez. Kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz

Bulunamadı
Tüm Sonuçları Göster
  • Ana Sayfa
  • Gündem
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Spor
  • Son Paylaşım
  • Yaşam
  • Yerel Yönetimler
  • Künye
  • Gizlilik Sözleşmesi
  • Hukuki Bildirim

© 2020 Sadece Haber