Etiket: Donald trump

Huawei yüzünden iki ülkenin başkanı tartıştı!

Huawei yüzünden iki ülkenin başkanı tartıştı!

Financial Times gazetesinin isimlerini vermediği Londra ve Washington'daki yetkililere dayandırdığı haberine göre, ABD Başkanı Trump, geçen hafta İngiltere Başbakanı Boris Johnson'la telefonda ...

Trump: Vurulursam Melania ağlamaz

Trump: Vurulursam Melania ağlamaz

Bir bağış etkinliğinde konuşan ABD Başkanı Donald Trump, kendisinin vurulması halinde eşi Melania Trump'ın ağlamayacağını söyledi.

Trump Suriye’deki ABD askerleri hakkında bilgi verdi

Trump: Kürtlere söz vermedik

ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye ile ABD arasında Suriye'nin kuzeydoğusuna ilişkin varılan anlaşma konusunda açıklamalarda bulundu.

Donald Trump’tan Erdoğan sözleri

Donald Trump’tan Erdoğan sözleri

Donald Trump, ABD'li rahip Andrew Craig Brunson'un serbest bırakılması sürecine ilişkin, ''Türk Cumhurbaşkanı Erdoğan ile arkadaş olduk." dedi.

Trump John Bolton’ı görevden aldı

Trump John Bolton’ı görevden aldı

Trump, Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'ı görevden aldığını duyurdu. ABD Başkanı, "Artık ona gerek kalmadığını söyledim" dedi.

Trump, kızı Tiffany’den utanıyor mu?

Trump, kızı Tiffany’den utanıyor mu?

Trump hakkında Beyaz Saray'ın içinden bir isim şok iddialarda bulundu. Trump'ın kişisel asistanı, ABD Başkanı'nın kızı Tiffany'den utandığını söyledi.

Enflasyon rakamları açıklandı

Enflasyon rakamları açıklandı

Enflasyon rakamları açıklandı. Tüketici Fİyat Endeksi'nin yüzde 0.03 artış gösterdi. Enflasyon yıllık yüzde 15,72 olarak açıklandı.

Mektupçu Bakan istifa etti

Mektupçu Bakan istifa etti

Amerikan Başkanı Donal Trump Savunma Bakan Vekili Patrick Shanaha'ın Savunma Bakanlığı adaylığından vazgeçtiğini açıkladı. Trump yeni savunma bakan vekilinin halen ...

Dolar

Dolar/TL haftaya 6 seviyesinde başladı

Dolar/TL ABD Başkanı Trump'ın Çin konusundaki yaptırımı ve açıklamasından etkilenerek güne 6 seviyesinde başladı. Avro ise 6.68 TL seviyesine ulaştı.

FED faiz kararını açıkladı

FED faiz kararını açıkladı

ABD Merkez Bankası (FED), faizde değişikliğe gidilmeyeceğini ve buna göre politika faizi oranlarının yüzde 2.25 ve yüzde 2.50 aralığında kalacağını ...

ABD Başkanı Trump Türkiye’ye geliyor

ABD Başkanı Trump Türkiye’ye geliyor

ABD Başkanı Donald Trump Türkiye'ye gelecek. Açıklama Cumhurbaşkanlığı kaynakları tarafından yapıldı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ve Beyaz Saray ziyaretin Temmuz'da gerçekleşmesini öngörüyor.

trump'ın azledilme telaşı

Trump’ın azledilme telaşı

ABD, Başkan Donald Trump'ın Kongre tarafından azledilip azledilmeyeceğini tartışıyor. Trump, Yüksek Mahkemeye gitmekle tehdit ediyor.

Yemen tasarısı, Trump’tan veto yedi

Yemen tasarısı, Trump’tan veto yedi

ABD Başkanı Donald Trump, görev süresi boyunca ikinci kez veto hakkını kullandı. Yemen'deki ABD askerinin geri çekilmesini öngören yasayı veto ...

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak (sağ 2) , Washington’da, ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin (sağ 3) ve ABD Başkanının kıdemli danışmanı Jared Kushner (sağda) ile ekonomik işbirliğinin görüşüldüğü toplantılar sırasında ABD Başkanı Donald Trump tarafından da kabul edildi. ( Hazine ve Maliye Bakanlığı - Anadolu Ajansı )

Bakan Albayrak, Trump görüşmesi

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi.

donald-trump-kara-şovalye

Donald Trump telif haklarını ihlal etti

Donald Trump, 2020 başkanlık seçim kampanyasında paylaşılan videodaki müziğin ‘Kara Şövalye Yükseliyor' filminin müziği ortaya çıkınca video kaldırtıldı.